Pokémon voor Switch wordt achtste generatie

Pokémon Switch

Tot nu toe is er nog niet veel bekend gemaakt over de aankomende Pokémon game voor Nintendo Switch. In een officieel Nintendo magazine uit Spanje is nu echter wel al wat nieuws terug te vinden. Hierin staat dat Pokémon voor Nintendo Switch de achtste generatie zal worden.


Dit nieuws is gestart nadat een Twitteraar bovenstaande afbeelding deelde op haar account. Hierop zie je een foto van het Spaanse officiële Nintendo magazine waarin bevestigd word dat Pokémon voor Switch de achtste generatie zal worden. Verder staat hier in dat ‘The Pokémon Company’ nog goed aan het nadenken is over de mechanics voor deze game. Naar aanleiding van deze Tweet is er een Reddit post gestart. Deze is kort na publicatie echter gemarkeerd als ‘speculation’. Het betreffende magazine heeft in het verleden namelijk al eens vaker nieuws gepubliceerd wat niet helemaal klopt, ondanks dat dit een officieel Nintendo magazine is.

Pokémon Switch

GameFreak heeft tijdens E3 in 2017 bevestigd bezig te zijn met een Pokémon spel voor Nintendo Switch. Tot op heden is hier nog vrijwel geen officieel nieuws over verschenen. De game heeft tot nu toe ook nog geen releasedatum. Je krijgt in de webshop van Game Mania echter wel al resultaten wanneer je ‘Pokémon Switch’ intypt bij zoek. Bij deze listing staat ‘releasedatum: 2018’ genoteerd. Er is echter nog nergens bevestigd dat de game ook daadwerkelijk dit jaar nog uitgebracht zal worden. Wij hopen snel meer informatie over de game te krijgen. Wellicht wordt hier op in gegaan tijdens E3 dit jaar. Zodra er meer bekend is over Pokémon voor Nintendo Switch zal dit op onze website gepubliceerd worden.

Kijk jij al uit naar een Pokémon release voor Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments!

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek