Pokken Tournament DX Demo komt naar de Switch

Pokken Tournament DX

In de volgende maand komt de remake van Pokken Tournament naar de Nintendo Switch. Om nieuwe spelers kennis te laten maken met de game, zal Pokken Tournament DX een demo krijgen in de Nintendo eShop. Dit meldt Pokemon op hun Twitterpagina.

Het duurt nog ongeveer een maand voordat we op de Switch aan de gang kunnen gaan met Pokken Tournament DX. De remake van de Wii-U game zal namelijk eind september gereleased worden. Voor alle spelers die de game niet gespeeld hebben op de Wii-U wordt binnenkort een demo beschikbaar gesteld in de Nintendo eShop. Het is nog niet bekendgemaakt op welke datum de demo beschikbaar zal worden, maar dit nieuws zal waarschijnlijk ook vermeld worden op de Pokemon Twitterpagina.

De game

Pokken Tournament DX is een remake van de Wii-U versie, die een jaar geleden uitgebracht is. De Switch-versie van Pokken zal alle content bevatten van de Wii-U versie, waaronder de DLC. Daarnaast worden aan de Switch-versie ook de karakters toegevoegd, die in eerste instantie alleen op de Japanse Arcade-versie beschikbaar waren. En als laatste extraatje bevat Pokken Tournament DX ook nog de pokemon Decidueye. Hierdoor zal het in Pokken Tournament DX mogelijk zijn om uit meer dan 20 Pokemon te kiezen om mee te vechten.

Pokken Tournament DX zal op 22 september gereleased worden voor de Nintendo Switch.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek