Poll: Horror stream

Bloed hand

Afgelopen maandag heeft intheGame gestreamed op Twitch, LeJuked speelde Stairs in deze editie en dit was een groot succes omdat deze kerel spontaan veranderd in een klein meisje wanneer hij dit griezel spel aan het spelen was. Aankomende maandag zal er weer een horror stream plaatsvinden van 20:00 tot 22:00, welke game er gespeeld wordt ligt aan jullie!

Dat lees je helemaal goed, jullie mogen kiezen welke game er gespeeld gaat worden door middel van een poll! Niet echt een poll, maar jullie mogen wel kiezen welk spel er gespeeld gaat worden door simpelweg een reactie achter te laten met daarin te titel van het spel dat jullie graag terug zien op de stream van aankomende maandag van 20:00 tot 22:00.

Je kunt kiezen uit de volgende games:

  • Alien Isolation
  • SOMA
  • Slender
  • F.E.A.R
  • Five nights at Freddy’s
  • Outlast

Zie je liever een game die hier niet tussen staat? Laat het dan ook even weten in de reacties, maar kies vervolgens wel een uit deze lijst. Als de game die jij liever ziet door meer mensen gekozen wordt zal deze in overweging genomen worden!

Breng nu je stem uit en zorg er voor dat je klaar zit met een bak popcorn maandag om 20:00.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek