Portable Steam Machine krijgt een prijs.

the Smach Zero

Steam, wie kent het niet? Dit is waarschijnlijk het meest bekende platform voor PC gamers, Voor bijna alle games wordt dit platform geraadpleegd voor achievements, videos, forums, multiplayer, screenshots, guides, noem maar op, behalve natuurlijk voor de EA games, zij gebruiken daar Origin voor. Binnenkort wordt het mogelijk om jouw Steam bibliotheek mee te nemen op reis, met de Portable Steam Machine.

Wil jij dus jouw Steam Bibliotheek meenemen in de trein, of in het vliegtuig? Lekker Counter strike spelen terwijl je weer op de trein wacht die te laat is, het kan, Binnenkort! Om dit voor elkaar te krijgen moet je wel de Portable Steam Machine kopen genaamd: de Smach Zero. Voorheen ging dit dingetje met de naam ‘Steam Boy’ door het internet. De Smach Zero zal uitkomen in het vierde kwartaal van 2016, tussen oktober en december. Zoek je nog een kerstcadeau voor volgend jaar dan is dit misschien leuk om aan je console-collectie toe te voegen.

Vanaf 10 november starten de pre-sales, als je de game vooraf besteld gaat dit $299 kosten, dit zal waarschijnlijk heel leuk vertaald worden naar €299,-. Via de website kan je vanaf 10 november jouw exemplaar alvast reserveren. Na de release zal het apparaatje voor iets meer verkocht worden.

De Smach One ziet er een beetje uit als een combinatie van de PlayStation Vita en de Steam controller, het heeft een scherm in het midden en de bekende Steam controller buttons aan beide kanten van het schermpje. Deze buttons zijn te configureren zodat je het voor ieder spel aan kunt passen. Het apparaatje heeft 4GB RAM, een 720p touchscreen, HDMI output, mogelijkheden tot Bluetooth en Wifi en 32GB aan opslagcapaciteit. Omdat het een Portable Steam Machine is, loopt het apparaatje op SteamOS.

Portable Steam Machine: Smach Zero wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2016, de pre-sales starten vanaf 10 november met een prijs van $299. Iets voor jou? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek