Prachtige nieuwe trailer voor Death Stranding

Sony pers conferentie blijft de grote en mooie titels uitpompen. Een nieuwe trailer waarin wordt afgewisseld tussen cinematic en ingame beelden. Deze trailer is voor de game van Hideo Kojima: Death Stranding.  In de trailer zijn we een nieuwe bekend Hollywood gezicht, namelijk Léa Seydoux. Zij is bekend van de films Inglorious Bastards en James Bond: Spectre.

Naast Léa Seydoux vinden we ook Lindsay Wagner in de trailer van Death Stranding. Zij is bekend van de film The Bionic Man. Hoewel de trailer weer een lange was, zijn we nog steeds niet veel wijzer geworden over de game zelf. Vragen als: Waar gaat deze game over? Wat voor game wordt het? Wat is de bedoeling? Nog steeds blijft deze game één grote raadsel. Als de game er net zo goed uit ziet als in deze laatste trailer, dan belooft deze game een parel voor het oog te worden.

Wat vinden jullie van de trailer? En wat zijn jullie verdenkingen omtrent deze game van Hideo Koijma? Laat het ons weten in de reacties hieronder. 

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek