Pre-loads beschikbaar voor NBA 2K18 en The Division

NBA 2K18 verschijnt op 15 september voor de Early Tip-Off spelers en op 19 september voor alle spelers. The Division krijgt een Free-to-play Weekend en voor beiden games kan iedereen nu al de game pre-loaden.

Dit houdt in dat je de games dus al kan downloaden en installeren. Voor NBA 2K18 geld dit voor de Playstation 4 en de Xbox One. Omdat de Early Tip-Off Edition al op de vijftiende begint, is pre-loading op dit moment ook wel een beetje logisch. Ook kunnen mensen de Prelude demo al spelen, waarin spelers een voorproefje krijgen van MyCareer. De game komt op 19 september ook nog naar de PC en Nintendo Switch.

NBA 2K18 The Division

Mocht je geen NBA hebben om dit weekend te kunnen spelen, en je hebt altijd al eens The Division willen proberen, dan is dit je kans! The Division krijgt een Free PC Weekend, voor alle PC spelers. Bekijk hier beneden wat er allemaal te doen is dit weekend:

The Division Free Weekend Details:

  • Starts: September 14, 10 AM PT / 1 PM ET
  • Ends: September 17, 1 PM PT / 4 PM ET

What’s Included?

  • Ubisoft has players will have “full access to the base game’s content,” but not the game’s expansions.

Pre-Load Details:

  • You can pre-load right now from Uplay on PC.

The Division komt nog steeds om de tijd met grote content drops en heeft nog een core player base die altijd wel bereid is om nieuwe spelers te boosten of helpen, mocht je de game dit weekend dus geweldig vinden, dan is het niet te laat om hem alsnog aan te schaffen.

NBA 2K18 The Division

Welke van de twee games heb jij gekocht, gespeeld of ga je spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek