Pre-order bonus voor Horizon: Zero Dawn

Horizon pre order

Horizon: Zero Dawn zal in februari 2017 uitkomen. Toekomstige spelers kunnen een gok wagen door alvast wat extra geld uit te geven voordat de game ook maar uit is. De pre order bonus pack en de special edition zijn namelijk bekend. De Nora Machine Trapper pack zal de universele pre order bonus zijn. Dit zal een resoure pack met modificaties voor Aloy haar wapen en outfit worden.

Ook crafting materialen zullen deel worden van de pre order bonus pack. Daarnaast zullen enkele winkels speciale pre order packs krijgen. Voor Europa zijn de details nog niet bekend. Gamestop en EB Games in de V.S. zullen ook de Nora Lookout Outfit en de Longshot Bow krijgen.

De digital Deluxe editie zal 70 dollar kosten en zal de speler twee resource packs, de Carja Trader en de Banuk Traveller pack, geven. Deze zullen samen twee outfits bevatten. De Carja Storm Ranger en de Banuk Trailblazer. Daarnaast zullen de packs de Carja Mighty Bow en de Banuk Culling Bow bevatten. De digital Deluxe editie zal dan ook nog de Nora Machine Trader pack, een digital art book en een PS4 theme bevatten.

Horizon pre order

Spelers zullen ook voor de 120 dollar kostende Collector’s edition kiesen. Deze zal een 48 pagina tellende art book, een steelcase en een beeldje bevatten.

Horizon: Zero Dawn werd onlangs uitgesteld. Guerrilla Games, bekend van de Killzone serie, legde uit dat dit geen makkelijke keuze was. De bedoeling is echter dat Horizon trouw aan de tot nu toe geleverde gameplay beelden en kwaliteit zal kunnen blijven. Met de uitstelling van de game zal de studio dit mogelijk kunnen maken. Guerrilla is daarbij bewust dat niet iedereen blij zal zijn maar dat het ten goede van de game zal komen.

De studio is enthousiast en zelfverzekerd over de extra tijd die ze hebben en de voordelen die daaruit zullen komen. Daar bij stellen ze het geduld van de spelers op prijs en kijken ze er naar uit om de beste game mogelijk uit te brengen in februari 2017.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek