Pre-order datum standaard Xbox One X “gelekt”

Xbox One X microsoft

De Xbox One X verschijnt dit jaar en sommige hebben hem al kunnen pre-orderen. De speciale editie met een paar “Project Scorpio” printjes is al uitverkocht, maar de standaard editie is binnenkort ook beschikbaar voor pre-order.

Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwkomer in de Xbox One familie beschikbaar is voor pre-order. De eerder aangekondigde Special Edition, die een aantal Project Scorpio logo’s verspreid had over de console en controller is reeds uitverkocht. De standaard editie zou vanaf 21 september bschikbaar zijn voor pre-order, als we Walmart mogen geloven.

xone pre order

Bron: Thisgengaming

Bovenstaande advertentie van Walmart toont aan dat de Xbox One X vanaf 21 september beschikbaar zal zijn als pre-order. Het blijft nog altijd de vraag of deze datum overeenkomt met de Europese versie van de console.

Heb jij een pre-order van de Xbox One X Scorpio Edition? Of wacht je nog even op de standaard versie?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek