Pre-order bonus Space Hulk: Deathwing en screenshots

Space Hulk

Een nieuwe game in het Warhammer 40.000 universum komt dichterbij. Ik hebt het natuurlijk over Space Hulk: Deathwing. De wat lijkt op een heftige gore-first-person-shooter zal verschijnen in november. Je kunt de game nu pre-orderen op Steam.

In de vandaag vrijgegeven screenshots zien we een elite Terminator squad van de Deathwing. Ze weren een gigantische Space Hulk van de Xeno dreigingen.

Als je besluit om Space Hulk: Deathwing te pre-orderen dan krijg je de volgende bonussen:

  • 15% korting
  • 1 in-game wapen – The Lost Mace of Corswain

De game is zowel bespeelbaar in Sigle Player modes als in co-op modes waarbij je tot maximaal vier vrienden kunt uitnodigen. Het is een tactische shooter. Ieder lid van de party heeft zijn eigen rol. Beschikbare rollen zijn onder andere: Librarian, Heavy weapon support, Apothecary, melee-oriented assault class, en de tactician specialist. Iedere rol heeft zijn eigen specialiteiten en wapens. Zo houdt de Apothecary iedereen in zijn of haar party in leven en verstrekt de tactician specialist verschillende buffs aan de party leden.

Space Hulk: Deathwing verschijnt voor de pc ergens in november 2016.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek