Predator in Ghost Recon: Wildlands

tom clancy ghost recon wildlands ubisoft update

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands is al een tijdje op de markt. Met nog een dik aantal spelende mensen, heeft Ubisoft een update aangekondigd. Het gaat om de Jungle Storm update.

Ubisoft heeft met hun partner FoxNext Games een update ontwikkeled waarbij de bekende Predator in voor komt.

Dit zorgt voor een totaal nieuwe gameplay ervaring. Ook brengt de patch een nieuwe Multiplayer PvP-mode met zich mee genaamd Ghost War.

Tijdelijke event

Alhoewel Ghost War blijvend is, zal er ook een gelimiteerde event plaatsvinden.

De Predator Special Challenge is een uitdaging die voor iedereen beschikbaar is die in bezit is van Ghost Recon: Wildlands. Vanaf 14 december tot ergens begin januari valt deze missie te spelen zijn.

predator jungle storm ubisoft ghost recon wildlands update16

In deze missie is het natuurlijk de uitdaging om Predator te vinden en uit te schakelen. Dit kan solo gedaan worden maar natuurlijk ook co-operatief met je squad.

“At Ubisoft Paris, we have been fans of the Predator movie for a long time and are thrilled to bring such an iconic character to our game,” said NouredineAbboud, Senior Producer at Ubisoft. “The challenge is full of references to the original Predator movie and we cannot wait to see the reaction from our players.

The Predator is a perfect fit for the Bolivian Jungle of Ghost Recon Wildlands, and fits flawlessly within the tense and tactical gameplay of the franchise from Ubisoft,” said Rick Phillips, President of FoxNext Games.”

– Ubisoft Parijs, over de nieuwe Ghost Recon: Wildlands update.

Voor diegene die de jungle overleven en Predator weten uit te schakelen wacht natuurlijk een beloning. Een masker van Predator die je kan gebruiken in de normale campaign. Natuurlijk niet zomaar een cosmetisch item maar deze geeft je ook een “Predator Vision”. Tevens zijn er 15 nieuwe customization items bij gekomen, hieronder vallen ook dingen zoals wapens en combat moves.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek