Prey: een kijkje in het ruimtestation Talos 1

Prey

Bethesda UK heeft een nieuwe video over Prey geplaatst op YouTube. De video geeft ons een kijkje in het ruimtestation Talos 1. Talos 1 is de speelomgeving waarin Prey zich zal afspelen. De makers noemen het een open ruimtestation game. 

Talos 1 is een ruimtestation dat in handen is van het bedrijf TranStar. Het ruimtestation wordt gebruikt om onderzoek te doen naar manieren om de mens te verbeteren. Het is een groot ruimtestation dat vol staat met luxe. TranStar wil namelijk graag hun rijkdom uitdrukken met Talos 1. Als je Talos 1 als speler betreedt, is het echter geen prachtige plek. De aliens, genaamd Typhon zijn namelijk net uitgebroken en hebben in het ruimtestation flink wat vernielingen aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de omgeving waarin je Prey speelt goed uitdrukt wat de game inhoudt. Je bent namelijk opgesloten in een gevaarlijke plek. Je moet namelijk niet alleen oppassen voor de Typhon, maar ook het ruimtestation zelf zit vol met levensbedreigende omgevingen. Zo zijn er omgevingen zonder zwaartekracht, omgevingen waar geen zuurstof is en omgevingen die vol zitten met vuur. Elke ruimte in Talos 1 ziet er anders uit en je kunt zelfs buiten het ruimtestation komen.

De geheimen van Talos 1

Met elk niveau in het ruimtestation dat je betreedt, kom je steeds dichter bij de onderzoekslaboratoria. In de laboratoria hebben de geheime onderzoeken van TranStar plaatsgevonden. Je komt dus steeds dichter bij de waarheid over wat de Typhon zijn en waarom ze uitgebroken zijn. De hoofdpersoon heeft namelijk geen idee wat er aan de hand is op het ruimtestation. Het is dus onderdeel van het spel om uit te vinden wat er precies gebeurd is en waarom.

Prey zal gereleased worden op 5 mei voor Xbox One, PS4 en PC.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek