Prey for the Gods gameplay video online

prey for the gods

De spirituele opvolger van Shadow of the Colossus, getiteld Prey for the Gods, zit aan het eind van haar Kickstarter-campagne. Om de campagne nog even extra onder de aandacht te brengen, heeft developer No Matter Studios een gameplay video voor ons online gezet!

De makers hebben nog 22 dagen te gaan en hebben op het moment van schrijven ongeveer $197.000 van hun $300.000 goal bereikt. De reveal trailer van de game werd vorig jaar voor het eerst getoond en liet het hart van menig Shadow of the Colossus fan een sprongetje maken. De game staat gepland voor het eind van 2017 en wordt uitgebracht op PC.

Om de Kickstarter campagne te boosten, heeft het drie koppige team van No Matter Studios een gameplay video van ruim vier minuten lang online gezet. Bekijk de trailer hier beneden!

De game zit nog in de pre-alpha fase, maar wat ziet het er al mooi uit! De trailer toont een betoverend sneeuw landschap en we ontvangen een blik van pijl en boog combat en een gevecht met een reusachtig sneeuwmonster.

Kickstarter

In de game word je als eenzame held naar de andere kant van de wereld gestuurd om de mysterie van de nooit-eindigende winter te ontrafelen. Je hebt alleen je kleding bij je en het is van belang dat je weet te overleven in de sneeuw. Het wordt je dan ook niet makkelijk gemaakt, want gevaar ligt achter elke gletsjer op de loer.

Bij $300.000 is de game klaar en kan hij verkocht worden. De makers hebben echter nog stretch goals in gedachten. Zo zijn ze van plan gebieden uit te breiden en extra wapens toe te voegen. Bij een stretch goal van $600.000 spreekt men zelfs van een console release!

Ook zijn er weer de nodige rewards. Bij een donatie van $15 ontvang je een digitale kopie van het spel. Er zijn echter ook spannendere rewards: wat dacht je van een standbeeld van jezelf in-game voor $5000? Of je eigen gebied in-game, waar alleen jij kan komen? Voor $10.000 is het van jou!

Prey for the Gods verschijnt eind 2017 voor PC. Doneren aan de game kan hier.

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek