Prey verschijnt wereldwijd op 5 mei

Prey

Prey ontwikkeld door Arkane Studios, bekend van Dishonored krijgt eindelijk een release datum. De game wordt verwacht op 5 mei 2017 voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Daarnaast krijgen we een mooie nieuwe trailer om de hype een beetje aan te wakkeren!

Als je besluit om Prey te pre-orderen krijg je een exclusief Cosmonaut Shotgun Pack. Deze pack bevat het volgende: Morgan Yu’s familie erfstuk, de Margrave shotgun, tools om de bedreigingen aan boord van de Talos I aan te kunnen waaronder drie Neuromods die je kunt gebruiken om nieuwe vaardigheden vrij te spelen. Daarnaast ontvang je twee medkits, een blauwdruk om shotgun shells te maken, een starter kit voor het maken van wapens en gereedschap, en een uniek upgrade die jouw helpt om je middelen te behouden.

“In Prey ontwaak je aan boord van Talos I, een ruimtestation in een baan rond de maan in het jaar 2032. Jij ben de sleutel in een onderzoek naar het definitief omvormen van de mensheid – maar de zaken liepen vreselijk verkeerd. Het ruimtestation werd aangevallen door vijandige aliens waardoor er nu op jou wordt gejaagd. Aan jou nu om, terwijl je de duistere geheimen van Talos I ontdekt en meer over je eigen verleden te weten komt, te overleven met alles wat je aan boord kan vinden, je verstand, wapens en telekinetische vaardigheden om de Typhon alien te verslaan.”

zo luidt de beschrijving van de game.

Prey wordt verwacht op 5 mei 2017 voor de Playstation 4, Xbox One en PC

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek