Prijsvraag: Allied bioscoopkaartjes en goodies!

Vanaf 12 januari draait Allied in de bioscoop en voordat we het nieuwe jaar in gingen hebben we al even wat mogen proeven in de trailer. Wij gaan er in ieder geval voor zorgen dat er drie winnaars als spion de film mogen gaan bezichtigen in het nieuwe jaar.

ALLIED is het verhaal over Max Vatan (Brad Pitt), officier van de geheime dienst, die in 1942 in Noord-Afrika de Franse verzetsstrijder Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ontmoet tijdens een dodelijke missie in vijandelijk gebied. In Londen worden ze herenigd, maar hun relatie komt onder zware druk te staan door de extreme omstandigheden van de oorlog.

Nadat de film in 2016 nog is uitgesteld mogen we Brad Pitt nu eindelijk weer in actie zien.

Allied filmposter

Wat gaan wij weggeven?

  • 3 x 2 vrijkaartjes voor de film Allied
  • 3 x drankfles
  • 3 x paspoorthoesje

Wat moet je doen om kans te maken op een van de drie pakketten?

  • Like intheGame op facebook
  • Deel deze prijsvraag via facebook
  • Laat in een reactie achter of jij wel eens de ‘spion’ hebt uitgehangen en hoe.

Allied draait vanaf 12 januari 2017 in de bioscoop. Meer informatie over de film kun je vinden op de website: www.alliedfilm.nl. Bekijk hier beneden alvast de filmtrailer:

Deelnamen aan de winactie is mogelijk tot en met 10 januari 20:00. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken op de website. Houd de frontpage en/of onze social media kanalen dus goed in de gaten om de uitslag niet mis te lopen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek