Prijsvraag: Battlefield 1

Battlefield 1 giveaway

De grootste shooter van het jaar is nog maar twee dagen van ons verwijderd. Wij gaan er eentje weggeven voor de PC. Dit doen we samen met Kinguin. Mee doen is heel eenvoudig, dus wacht niet te lang!

Tot maandag 24 oktober kun je meedoen met de prijsvraag. Het enige wat je hiervoor moet doen is deze link te volgen:

https://www.kinguin.net/nl/blog/bf1-giveaway-inthegame/

Vervolgens meld je je daar aan en kun je op vier verschillende manieren mee doen met de giveaway. Als je ze alle vier doet, maak je vier keer zoveel kans om te winnen dan wanneer je er maar één doet. Logisch toch?

De vier taakjes die je moet zijn heel eenvoudig namelijk:

  • Onze pagina bezoeken
  • De pagina van Kinguin bezoeken
  • De Facebook pagina bezoeken van Kinguin
  • En tot slot onze Facebook pagina bezoeken

Natuurlijk zou het heel mooi zijn als je meteen even een ‘like’ achter laat zodat we in de toekomst vaker dit soort acties kunnen houden.

Battlefield 1 giveaway

Deze prijsvraag hebben wij samen met Kinguin opgesteld. Kinguin is een internetwinkel waar jij games kunt kopen voor een hoop minder geld dan je zou betalen in de winkel. Het gaat zich hier enkel om gamecodes. Er zit dus geen mooi doosje bij. Het voordeel daarvan is dat jij binnen enkele minuten direct aan de slag kunt gaan met jouw nieuwe game.

Veel succes met de giveaway!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek