Prijsvraag: Bioscoopkaartjes EVEREST

berg

De tijd is weer aangebroken voor een nieuwe prijsvraag! In samenwerking met Universal Pictures mogen wij dit keer 3×2 kaartjes voor EVEREST weg gaan geven! Wij hebben deze film al mogen bekijken, dus om het eerlijk te maken voor jullie geven wij jullie ook de mogelijkheid om deze film in de bioscoop te mogen kijken!

EVEREST, een film die gebaseerd is op gebeurtenissen rondom een poging de top van de grootste berg van de wereld te beklimmen. Net wanneer twee expedities bezig zijn met beklimmen van deze top belanden zij in een van de hevigste sneeuwstormen die je je maar kunt bedenken, waardoor het beklimmen van de berg is overgeslagen naar een strijd om te overleven.

everest film

 

EVEREST zal vanaf 17 september in de bioscoop draaien, natuurlijk wil jij wel de top van de tribune beklimmen om zo hoog mogelijk te zitten zodat je alles kunt zien in de bioscoopzaal. Gelukkig zal je waarschijnlijk geen last krijgen van sneeuwstormen op weg naar jouw stoel. Beetje vervelend als de popcorn in je gezicht waait.

Wil jij graag kans maken op één keer 2 kaartjes voor de film EVEREST? Dan zul je het volgende even moeten doen voor ons:

  • Deel deze prijsvraag op jouw sociale media profielen;
  • Like intheGame op Facebook;
  • Laat in de comment sectie hier beneden achter wat de grootste top is die jij ooit beklommen hebt;
  • Slijmen mag natuurlijk altijd (ik ben gevoelig voor “uwe hoogheid”).

Zorg dat je bovenstaande dingen uitvoert om kans te maken op 2 kaartjes voor EVEREST, als je dit niet doet kunnen wij niet achterhalen wie er gewonnen heeft. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan deze prijsvraag tot uiterlijk maandag 21 september 12:00, waarna wij spoedig de gelukkige drie prijswinnaars bekend zullen maken.

Voor meer informatie over de film kan je natuurlijk terecht op www.everestfilm.nl.

EVEREST verschijnt 17 september in de bioscoop, ook in IMAX 3D.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek