SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Prijsvraag: Bioscoopkaartjes EVEREST

berg

De tijd is weer aangebroken voor een nieuwe prijsvraag! In samenwerking met Universal Pictures mogen wij dit keer 3×2 kaartjes voor EVEREST weg gaan geven! Wij hebben deze film al mogen bekijken, dus om het eerlijk te maken voor jullie geven wij jullie ook de mogelijkheid om deze film in de bioscoop te mogen kijken!

EVEREST, een film die gebaseerd is op gebeurtenissen rondom een poging de top van de grootste berg van de wereld te beklimmen. Net wanneer twee expedities bezig zijn met beklimmen van deze top belanden zij in een van de hevigste sneeuwstormen die je je maar kunt bedenken, waardoor het beklimmen van de berg is overgeslagen naar een strijd om te overleven.

everest film

 

EVEREST zal vanaf 17 september in de bioscoop draaien, natuurlijk wil jij wel de top van de tribune beklimmen om zo hoog mogelijk te zitten zodat je alles kunt zien in de bioscoopzaal. Gelukkig zal je waarschijnlijk geen last krijgen van sneeuwstormen op weg naar jouw stoel. Beetje vervelend als de popcorn in je gezicht waait.

Wil jij graag kans maken op één keer 2 kaartjes voor de film EVEREST? Dan zul je het volgende even moeten doen voor ons:

 • Deel deze prijsvraag op jouw sociale media profielen;
 • Like intheGame op Facebook;
 • Laat in de comment sectie hier beneden achter wat de grootste top is die jij ooit beklommen hebt;
 • Slijmen mag natuurlijk altijd (ik ben gevoelig voor “uwe hoogheid”).

Zorg dat je bovenstaande dingen uitvoert om kans te maken op 2 kaartjes voor EVEREST, als je dit niet doet kunnen wij niet achterhalen wie er gewonnen heeft. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan deze prijsvraag tot uiterlijk maandag 21 september 12:00, waarna wij spoedig de gelukkige drie prijswinnaars bekend zullen maken.

Voor meer informatie over de film kan je natuurlijk terecht op www.everestfilm.nl.

EVEREST verschijnt 17 september in de bioscoop, ook in IMAX 3D.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Ivey

  Tja, ik weet niet of wintersporten op de Steinplatte telt aangezien het niet echt beklimmen is.. anders is het voor mij de trap naar mijn huis op 3 hoog O.o

  • Pascal Jag

   Maar 3 hoog is ook hoog! 😛

   • Ivey

    Dank Pascal voor de support ^^

 • Pascal Jag

  Alleen al voor de omgeving lijkt deze film mij heel indrukwekkend!! Ik hoop alleen dat de film niet te langdradig is 😛

  Ik heb de Angels Landing beklommen in Zion Park, Amerika. Zeker aan te raden voor iedereen die daar ooit komt 😉

 • AfterMath

  Een eerlijk antwoord zou zijn ik heb geen idee 😛 Een paar bergen in Oostenrijk en Zwitserland maar als je daar bovenop staat maakt het je niks uit die die berg nou heet 😀

  Droom is om ooit een keer de Everest te beklimmen maarja waarschijnlijk ben ik niet de enige.

 • Jens Oostland

  De hoogste top die ik zelf ooit beklommen heb dus niet met de auto,bus of vliegtuig is de top van de Martini Toren in Groningen toen dit nog toegankelijk was .
  512 treden best vermoeiend maar wel een mooi uitzicht

 • JKampmeijer

  Uwe hoogheid, hier mijn hoogheidsgehalte: Ooit met middelbare school boven op een berg in Oostenrijk gestaan. Tegenwoordig kom ik niet verder dan de Vaalserberg

 • Leroy

  Uwe hoge hoogheid mijn tophoogte is ongeveer 20 meter op een rots in Turkije ben ik ook van af gesprongen;)

 • Marcel Bak

  Uwe weledele hoogheid, het keukentrapje is de hoogste top voor mij!

 • Annet van Vliet

  De top van de Domtoren is me gelukt! 🙂

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk