Prijsvraag: Bioscoopkaartjes + goodies voor Goosebumps!

Goosebumps weerwolf

Jaja, ik verklapte het al een beetje in de uitslag van de vorige prijsvraag.. Maar hier is die dan! De nieuwe prijsvraag waarin wij weer allerlei goodies en bioscoopkaartjes gaan weggeven voor ditmaal: Goosebumps! Een film gebaseerd op de razend populaire boekenreeks van Kippenvel! Hebben jullie er zin in? Wij wel!

Het leven van tiener Zach Cooper neemt een positieve wending als hij zijn mooie buurmeisje Hannah ontmoet. Maar die positieve wending krijgt al snel een duistere kant, als Zach erachter komt dat de mysterieuze vader van Hannah R.L. Stine is, de schrijver van de beroemde Kippenvel-boekenserie is. Al snel wordt duidelijk waarom Stine zo vreemd is… Hij wordt gevangen genomen door zijn eigen verbeeldingsvermogen. De monsters die zijn boeken zo beroemd maakten zijn echt. Stine beschermt zijn lezers door de monsters op te sluiten in zijn boeken. Maar als Zach per ongeluk de monsters uit de manuscripten loslaat, en ze de buurt beginnen te terroriseren, moeten Stine, Zach en Hannah alles op alles zetten om hen terug in de boeken te plaatsen.
Goosebumps Poster

Wat gaan wij weggeven:

  • 3x twee bioscoopkaartjes voor Goosebumps
  • 3x glowbandje
  • 3x notitieboekje
  • 3x t-shirt

Hoe kun je deze prachtige prijs winnen?

  • like intheGame op facebook
  • deel deze prijsvraag via facebook
  • laat in een reactie achter wat jouw “favoriete” Kipenvel ervaring is!

Iedereen heeft ooit wel eens Kippenvel gelezen dus dit is een prijs die je absoluut niet kunt laten liggen. Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie antwoorden.

Goosebumps draait al sinds 11 februari in de bioscoop dus zal deelname aan deze prijsvraag mogelijk zijn tot vrijdag 19 februari 17:00. Vervolgens zullen wij de winnaars zo snel mogelijk bekend maken via de website. Goed in de gaten houden dus!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek