Prijsvraag: Bioscoopkaartjes voor Hail, Caesar!

hail caesar afbeelding

Alweer een nieuwe prijsvraag op deze mooie dinsdagochtend. We zijn weer lekker op dreef om de bezoekers van intheGame de bioscoop zalen in te sturen. Dat is deze keer niet anders, we gaan namelijk weer een aantal vrijkaartjes weggeven voor de film: Hail, Caesar! 

Hail, Caesar! volgt een enkele dag in het leven van studiofixer Eddie Manix. Hij wordt geconfronteerd met een hele reeks problemen om op te lossen, waaronder de mysterieuze verdwijning van filmster Baird Whitlock.
Hail Caesar poster

Wil jij deze film in de bioscoop zien, samen met een goede vriend, papa, mama, oma, neefje of misschien wel jouw veel te late valentijn? Dat kan! Zoals gewoonlijk gaan we weer drie keer twee kaartjes weggeven. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je het volgende even voor ons doen:

  • deel deze actie op facebook.
  • like ons op facebook
  • laat in een reactie achter wie jij de  liefste persoon vindt van intheGame.

Omdat Hail, Caesar! al sinds 18 februari in de bioscoop te zien is zal deelname aan de prijsvraag mogelijk zijn tot maandag 29 februari. Je hebt dus iets minder dan een weekje de tijd om te bedenken wie jij het liefste vindt (hint: bekijk de auteur van deze prijsvraag). Meer informatie over de film? Bezoek dan de officiële website: http://www.hailcaesar.nl/

Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken. Houd de website en onze social media kanalen dus goed in de gaten zodat je de uitslag niet mist. Deze komt namelijk in een soortgelijk artikel op de voorpagina en tussen ‘prijsvragen’ te staan! Na de bekendmaking heb je twee weken de tijd om een reactie te geven zodat we de prijsjes kunnen versturen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek