Prijsvraag: EA Acces, PSN en Xbox Gift cards

EA Acces

Het is alweer tijd voor een nieuwe prijsvraag, ditmaal hebben we een hele mooie verassing voor jullie! Om de release te vieren van FIFA 16 mogen wij in samenwerking met Online PrePaid Services, Gift cards uitdelen voor: EA acces, PlayStation Network en Xbox Marketplace!

FIFA 16 staat voor de deur en wat is nu een mooiere manier om dat te vieren dan het houden van een leuke prijsvraag? Nou, helemaal niets dus, tenzij je toegang hebt tot de Playboy Mansion, dat is misschien wel een mooiere manier om het te vieren, helaas kunnen we dat niet voor je regelen.

Sta jij al te wachten op FIFA 16? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je kan namelijk kans maken op een jaar lang EA Acces, €20,- PlayStation Network tegoed of €20,- Xbox Marketplace tegoed. Dit zou jouw aankoop een stuk voordeliger maken, of als je het FIFA al hebt, of fysiek gaat kopen, kan je natuurlijk FIFA points aanschaffen om jouw Ultime Team uit te breiden en te versterken. Of je gebruikt het voor heel iets anders natuurlijk.

Wat valt er precies te winnen?

  • Een jaar lang EA Acces
  • 2x €20,- PlayStation Network tegoed
  • 2x €20,- Xbox Marketplace tegoed

Wat moet je doen om een kans te maken op een van deze prijzen?

gift cards

Meedoen met deze prijsvraag is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 29 september 12:00, waarna wij zo snel mogelijk de vijf gelukkige winnaars bekend zullen maken. Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Online Pre-Paid Services, een website waar je jouw digitale tegoed van PlayStation, Xbox etc kan kopen zonder hiervoor de deur uit te moeten, voor meer informatie over Online PrePaid Services, volg de volgende link: http://www.onlineprepaidservices.com/nl/

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek