Prijsvraag: Ghostbusters goodiepakket!

Ghostbusters

Vanaf 14 juli draait de nieuwe Ghostbusters in de bioscoop. Omdat wij bij de redactie van intheGame grote fans zijn van de originele film, en sindsdien jarenlang een Ghostbuster hadden willen worden gaan wij deze filmrelease vieren met een mooi pakketje aan Ghostbuster goodies!

Dertig jaar na de release van de succesvolle originele film is GHOSTBUSTERS terug en volledig ge-reboot voor een nieuwe generatie. Regisseur Paul Feig (Spy, Bridesmaids) combineert alle paranormale elementen uit de originele franchise met een komisch verhaal vol nieuwe personages die de wereld gaan redden deze zomer.

Ghostbusters

Normaal gesproken vieren wij filmreleases met vrijkaartjes voor die film, maar dit keer gaan wij het ietsjes anders aanpakken. In plaats van vrijkaartjes zorgen wij er voor dat jouw reis na de film (als je deze gaat bekijken) in stijl gebeurd! Als je de film niet van plan bent om te kijken, kan je ook gewoon meedoen natuurlijk.

Wat gaan we weggeven?

  • 3x Ghostbusters pet
  • 3x Ghostbusters oordopjes
  • 3x Ghostbusters TravelCup

Hoe kun je winnen?

  • Deel deze prijsvraag via Facebook
  • Like inthegame op Facebook
  • Laat in een reactie hier beneden achter of jij in geesten geloofd, en waarom..

Wij zijn benieuwd naar jullie reacties!

Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot 1 juli, 17:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken op de website. Houdt de website dus goed in de gaten om er achter te komen of je hebt gewonnen! Zie jij liever prijsvragen met veel goodies, of heb je toch liever wat minder goodies, maar wel kaartjes voor de film? Laat het ons weten!

Ghostbusters draait vanaf 14 juli in de bioscoop, ook in 3D. Wil je meer informatie over de film? Ga dan naar de officiële website: www.ghostbustersfilm.nl.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek