Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Prijsvraag: Insidious Chapter 3 Blu-ray

De intheGame thema weken zijn natuurlijk de beste weken om het desbetreffende thema uit te lichten. Met game nieuws omtrent het thema, filmnieuws omtrent het thema, verschillende soorten specials en evenementen op onze gameservers, maar niet te vergeten natuurlijk ook de prijsvragen! Zo doende, is hier onze volgende prijsvraag omtrent het Halloween thema!

We hebben de afgelopen weken verschillende soorten berichten voorbij zien komen omtrent de thema weken: Halloween. Games die aan Halloween worden aangepast, evenementen op onze game servers. Verschillende Halloween activiteiten in de echte wereld, livestreams op onze twitch channel en natuurlijk de Paranormal Activity bioscoopkaartjes prijsvraag! Nu Halloween ons bijna nadert zullen er nog een aantal berichten volgen maar zullen deze thema weken ook bijna ten einde zijn. Om alvast deze geslaagde Halloween thema weken af te sluiten lanceren we nu onze laatste prijsvraag in het thema Halloween!

Wat kun je winnen?

Een gloednieuwe Blu-ray Disc van de film Insidious Chapter 3 inclusief Ultra Violet, wat er voor zorgt dat je de film ook kunt downloaden zodat je deze overal en waar je maar wilt kan kijken.

Insidious 3

Synopsis:

Als de jonge Quinn Brenner ontdekt dat vreemde krachten haar in beslag nemen, doet ze beroep op Elise Rainer, een medium met een speciaal talent. Elise moet contact maken met de doden en proberen het meisje, dat doelwit is van een gevaarlijk bovennatuurlijk wezen, te redden. Door zich te wagen in de diepten van het hiernamaals om Quinn te beschermen, wordt Elise geconfronteerd met de ergste vijand die ze ooit heeft ontmoet: een demon die aast op de zielen van de levenden…

 

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like intheGame op Facebook;
 • Deel deze prijsvraag via Facebook of Twitter;
 • Laat in de reacties weten wat jij gaat doen met Halloween!

Het meest leuke en originele antwoord zal dan na Halloween nog steeds op de bank kunnen weg griezelen van deze prachtige angstaanjagende film!

Meedoen met deze prijsvraag is mogelijk tot 1 november 2015, 12:00! Wees er dus snel bij!!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek