Prijsvraag: Jack Reacher bioscoopkaartjes en Powerbanks!

Jack Reacher

Jack Reacher komt binnenkort in de bioscoop. Het gaat hier om een nieuwe actie-thriller met Tom Cruise. Een film die je niet mag missen dus. Om dit te vieren gaan wij weer een aantal leuke prijzen weggeven!

Vanaf 20 oktober draait de spannende actie-thriller Jack Reacher: Never Go Back in de bioscoop. Met in de hoofdrol Tom Cruise, is deze film gebaseerd op de bestseller boekenreeks ‘Jack Reacher’, geschreven door Lee Child.

JACK REACHER: NEVER GO BACK is de nieuwe actie-thriller met Tom Cruise (Mission Impossible franchise, Edge of Tomorrow) van regisseur Edward Zwick (The Last Samurai, Blood Diamond). De nieuwe film is het vervolg op JACK REACHER uit 2012 en is gebaseerd op het 18e boek uit de populaire Jack Reacher boekenreeks van schrijver Lee Child getiteld Never Go Back.

Jack Reacher filmposter

Wat kun je winnen?

  • 3x twee vrijkaartjes voor de film
  • 3x Jack Reacher Powerbank

 

Hoe kun je mee doen?

  • Deel deze actie via Facebook
  • Like intheGame op Facebook
  • Laat hier beneden in een reactie achter wat jouw favoriete Tom Cruise film is tot nu toe.

Jack Reacher: Never Go Back draait vanaf 20 oktober in de Nederlandse bioscopen. Meer informatie over de film kun je vinden op www.jackreacherfilm.nl.

Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot 11 oktober. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken op de website. Houdt de frontpage dus goed in de gaten. Wij zijn benieuwd naar jullie reacties!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek