Prijsvraag: Jason Bourne film kaartjes en goodies!

Jason Bourne

De nieuwe Jason Bourne film komt er aan! Om dit te vieren gaan wij weer een aantal leuke dingen weggeven, waaronder dit keer, wel weer filmkaartjes! 28 juli is het zo ver, dan komt de film in de Nederlandse bioscopen.

Na The Bourne Supremacy en de The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise. De meest dodelijke CIA agent, Jason Bourne, keert terug vanuit de anonimiteit.

Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones en Julia Stiles.

Heb jij voorgaande delen gezien? Dan is dit een film die je absoluut niet mag missen. Heb je voorgaande delen niet gezien? Dan moet je deze als de bliksem gaan bekijken, voordat de nieuwe Bourne film in de bioscoop draait! Gelukkig geven wij een aantal leuke goodies en kaartjes weg.

Jason Bourne

Wat kan je winnen?

  • 2x twee kaartjes voor de film: Jason Bourne
  • 2x backpack
  • 2x T-shirt

Wat moet je hier voor doen?

  • Like intheGame op Facebook (als je dat nog niet had gedaan).
  • Deel deze actie op Facebook.
  • Laat in een reactie achter waar jij de rugtas voor zou gebruiken.

meedoen aan de prijsvraag is mogelijk tot dinsdag 19 juli 17:00. Vervolgens maken wij zo snel mogelijk de winnaars bekend op de website. Houdt ons dus goed in de gaten via de frontpage, of social media!

Jason Bourne verschijnt 28 juli in de bioscoop. Meer informatie vind je op: www.jasonbourne.nl, en hier: https://www.facebook.com/BourneNL. Nog steeds niet overtuigd? Bekijk dan even de trailer hier beneden!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek