SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Prijsvraag: Kaartjes en T-shirt voor Bad Neighbours 2

Bad Neighbours 2 header

Op 5 mei verschijnt Bad Neighbours 2 in de Nederlandse bioscopen. Aangezien de vorige prijsvraag, die met Pasen werd gehouden, een groot succes was, hebben wij besloten om er nog eentje op de website te zetten. Bij deze!

In het tweede deel van Bad Neighbours staan Seth Rogers en Rose Byrne er slechter voor dan in het eerste deel. Zij krijgen namelijk te maken met buren die het nog een stukje verder schoppen dan Zac Efron en zijn clubje. Maar om te weten hoe de losgelaten groep studentes van Chloe Moretz zich moeten gedragen om de taferelen in het eerste deel te overtreffen, moet de aanvoerster even raad vragen bij de vorige buurman, Zac Efron.

Bad Neighbours poster

Wat gaan wij weggeven?

 • 3x twee vrijkaartjes voor de film Bad Neighbours 2.
 • 3x Bad Neighbours 2 T-shirt

Hoe kun je winnen?

 • Deel deze prijsvraag via facebook.
 • Laat in een reactie hier beneden achter of jij ook ‘Bad Neighbours’ hebt en waarom dat zo is.

Bad Neighbours 2 verschijnt vanaf 5 mei in de bioscoop, meer weten over de film? Neem dan even een kijkje op de website:  www.badneighbours2.nl

Deelnemen aan deze prijsvraag is mogelijk tot en met maandag 25 april 17:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken op de website. Wil jij dus op de hoogte blijven van de uitslag? Bekijk dan iedere dag de website, dan pik je meteen het laatste nieuws mee en misschien wel hier en daar een review. Geen tijd om iedere dag de website in de gaten te houden? Volg ons dan op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van alles wat wij delen. Dus ook de uitslag van de prijsvragen!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Jens Oostland

  Ik heb nu onder buren al sla je me dood ik weet niet wie ze zijn er wonen constant afwisselend verschillende chinezen .Die zeker te weten onder huren. Zijn ze bad dat weet je nooit met hun en nee ik ben geen racist .ze spreken amper Nederlands vluchten in een slaapkamer zodra je aanbelt dus ze hebben iets te verbergen.

 • Marianne van der Meer

  Honden…..de grootste ergernis van iedereen volgens mij.

 • Gerda

  Geen parkeerplaats? Geen probleem, dan zetten we ‘m toch gewoon overdwars… who cares dat de auto dan half op straat staat.
  Even wat ophalen uit huis? Cabriodak open, muziekje op volume 100 en gaan met die banaan.
  Afval, maar het past niet in de kliko…? Just burn it. Op het grasveldje naast je huis.
  En de hond kan gewoon poepen in de voortuin van de buren, da’s ook geen probleem!

 • JKampmeijer

  We hebben sinds een half jaar een nieuwe buurvrouw achter ons wonen. Ze is erg sociaal (ahum). Praat en groet niemand, ook niet als je zelf groet.

 • Renee Boxmeer

  Nee godzijdank niet meer, we hebben een tijdje boven zo’n flapdrol gewoond die het lollig vond om bijna elke dag ‘s nachts muziek te maken. Dat was best wel heftig, daarom wonen we nu in een schattig boerderijtje met bijna geen buren te bekennen, HEERLIJK!!!

 • Maikel Frijters

  Nee, op dit moment gelukkig niet. Wel gehad, een stel waarvan de man aan de drank was en die voortdurend ruzie maakten, ook midden in de nacht. Blij dat die verhuisd zijn!

 • Irm

  Yep die heb ik !!! Ze denken dat ze een eigen parkeerplekje hebben ..als er iemand anders gaat staan en die rijdt weg komen ze naar buiten om hun auto er snel neer te zetten .. ,wij hebben een oprit dus wij lachen alleen maar 😉 eh of zijn WIJ nu bad neighbours..? volgens hun wel..

 • Saskia

  Misschien zij wij wel de bad neighbours omdat een aantal jaren geleden beide woningen naast ons te koop stonden.. Heerlijk rustig 🙂 Ondertussen weer nieuwe buurtjes gekregen, gezellige lui dus niets te klagen

 • Els Timmers

  Niet een directe buur, maar ik heb wel een achterbuurman gehad die het in zijn hoofd haalde om in de zomer de hele dag keiharde muziek in zijn achtertuin te draaien. En dat dan tot diep in de nacht. Gelukkig is hij ondertussen uit zijn huis gezet!

 • Davina Sleijpen

  Mijn buurman denkt dat hij goed gitaar kan spelen, en laat de hele buurt meegenieten.

 • nikkipooh5

  Ik heb een ‘bad neighbour’ want het is namelijk een hoarder. Ondertussen past alle troep al niet meer in z’n huis en heeft hij ook een parkeerplaats volgezet met troep. Ik hoop dat de gemeente er snel wat aan doet want het is niet allen een puinhoop, maar het stinkt ook behoorlijk.

 • Manuela

  Ja helaas wel. De hele dag is er lawaai te horen. Met name in de avond, dan klinkt het alsof ze al hun meubels aan het verplaatsen zijn. Er is regelmatig visite die de buurt bij elkaar schreeuwt. Wanneer deze visite ook weer vertrekt, word er lekker vaak getoeterd. Het maakt niet uit dat mensen rond die tijd al lekker in bed liggen. Ze hebben meerdere honden die in hun afwezigheid lekker hard blaffen en door het huis rennen en in de gordijnen springen. Bovendien houden ze ons constant in de gaten en kijken voortdurend ons huis binnen. Nee we hebben het niet getroffen met onze buren.

 • SophiaG

  Ondertussen kunnen we door een deur met onze buren. Maar we zijn een aantal jaar elkaars Bad Neighbours geweest.

 • Antonie

  Wij hebben eigenlijk een Bad Buurt. Het zijn voor het grootste gedeelte mensen die lekker vervelend kunnen zijn. Zo is er dagelijks ruzie over de parkeerplaatsen. Het zijn voor een groot deel luidruchtige mensen. Hun taalgebruik is niet netjes, ook hun kinderen in verschillende leeftijden variërend van peuter tot volwassen hebben een grote mond. Regelmatig is de politie aanwezig in onze buurt. Er zijn onderling ruzies, maar ook problemen tussen partners.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk