Prijsvraag: Kaartjes en T-shirt voor Bad Neighbours 2

Bad Neighbours 2 header

Op 5 mei verschijnt Bad Neighbours 2 in de Nederlandse bioscopen. Aangezien de vorige prijsvraag, die met Pasen werd gehouden, een groot succes was, hebben wij besloten om er nog eentje op de website te zetten. Bij deze!

In het tweede deel van Bad Neighbours staan Seth Rogers en Rose Byrne er slechter voor dan in het eerste deel. Zij krijgen namelijk te maken met buren die het nog een stukje verder schoppen dan Zac Efron en zijn clubje. Maar om te weten hoe de losgelaten groep studentes van Chloe Moretz zich moeten gedragen om de taferelen in het eerste deel te overtreffen, moet de aanvoerster even raad vragen bij de vorige buurman, Zac Efron.

Bad Neighbours poster

Wat gaan wij weggeven?

  • 3x twee vrijkaartjes voor de film Bad Neighbours 2.
  • 3x Bad Neighbours 2 T-shirt

Hoe kun je winnen?

  • Deel deze prijsvraag via facebook.
  • Laat in een reactie hier beneden achter of jij ook ‘Bad Neighbours’ hebt en waarom dat zo is.

Bad Neighbours 2 verschijnt vanaf 5 mei in de bioscoop, meer weten over de film? Neem dan even een kijkje op de website:  www.badneighbours2.nl

Deelnemen aan deze prijsvraag is mogelijk tot en met maandag 25 april 17:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken op de website. Wil jij dus op de hoogte blijven van de uitslag? Bekijk dan iedere dag de website, dan pik je meteen het laatste nieuws mee en misschien wel hier en daar een review. Geen tijd om iedere dag de website in de gaten te houden? Volg ons dan op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van alles wat wij delen. Dus ook de uitslag van de prijsvragen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek