SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Prijsvraag: Krampus

Krampus Poster

De iTG thema weken zijn van start! Zoals jullie weten zijn deze weken gevuld met allerlei specials over het desbetreffende thema. Wij trappen deze dan ook graag af met een prijsvraag! Met een snufje van de vorige thema weken: Halloween, en nu de feestdagen, kwamen wij uit op Krampus! Hier gaan wij kaartjes voor weg geven!

De familie van Max (Emjay Anthony) krijgt flinke ruzie tijdens de feestdagen. Max is zwaar teleurgesteld en raakt het kerstgevoel volledig kwijt. Hierdoor trekt hij de aandacht van de kwade demoon Krampus, die iedereen straft die niet in Kerstmis gelooft. De hel breekt los en allerlei bekende Kerstfiguren in het huis komen op monsterlijke wijze tot leven. De familie moet elkaar nu wel helpen en samenwerken om de Kerstdagen te overleven…

Krampus Poster

Wil jij graag deze film in de bioscoop zien? Dat kan! Wij mogen namelijk weer kaartjes weg geven! Dit maal kun je drie keer twee kaartjes winnen zodat je samen met iemand van deze horror-comedy kan gaan genieten! Wat moet je doen om kans te maken op deze kaartjes?

 • like intheGame op facebook, als je dat nog niet deed.
 • Deel deze prijsvraag via facebook en of Twitter.
 • Laat in een reactie hier beneden achter wat jouw grootste kerstblunder ooit was!

Krampus zal vanaf 10 december in de bioscoop draaien, voor meer informatie kun je terecht op www.krampusfilm.nl

Deelnemen aan deze prijsvraag is mogelijk tot vrijdag 11 december, 12:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken en de kaartjes op sturen zodat de gelukkige zo snel mogelijk kunnen gaan genieten van deze kersthorror!

Veel succes!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Jacqueline

  Ooit kocht ik een boom Voor de kinderen die eigenlijk veel te groot Was voor in huis. Ik had alleen een schilmesje om te boom kleiner te maken maar helaas ging dit niet door de stam. Ik zag dat de boom boven dunner was en zaagde daar een stuk af… Toen ik de boom rechtop zette zag ik pas wat ik gedaan had. De kinderen lachte zich een ongeluk .. Onze boom had geen top maar … Er kon alleen nog een kerstmuts op. Maar het was wel de leukste en apartste boom ooit

 • Jens Oostland

  Telaat komen omdat de bus te laat was en onderweg naar mijn familie er achter komen dat ik ook nog eens in de verkeerde bus zat 2 uur te laat

 • Carly

  Helaas heb ik nog geen blunders maar omdat ik op me moeder lijk gaan die vast en zeker nog komen.

 • Michel Grondstra

  ik ging de mooiste piek op de boom zetten die we hadden en toen viel ik op de piek en die was hellemaal kapot en het was nergens meer te krijgen

 • Kerst Karambwam

  De kerstmis dat mijn familie verdween…

  Waar zijn de kerst karambwam heen?

  • *plays Mudskipper point melody*
   Aw yis.

 • Maikel Frijters

  Mijn grootste kerstblunder was met een cadeau dat ik ooit voor iemand kocht. Ik dacht een boek vol leuke weetjes gekocht te hebben, maar toen diegene het uitpakte bleek het de appendix te zijn van een encyclopedie. Dat boek bleek dus helaas alleen te gebruiken om onder een wankele tafel te leggen. 😛

 • JKampmeijer

  De tuindeur opendoen terwijl het waaide. De hele kerstboom ging met ballen en al onderuit, dwars door de woonkamer, over de salontafel vol met hapjes en drankjes. Iedereen zat onder. Gaat nu natuurlijk geen kerst voorbij zonder hieraan te denken!

 • Hanane Oulhaizoum

  Mijn grootste kerstblunder was om op 1e kerstdag naar mijn werk te rijden. Vond het al vreemd dat het zo rustig was op de weg. Lekker meezingen op de kerstliedjes op de radio. Een uur rijden en dan bij het werk nog op je horloge kijken, van …..ben ik te vroeg? En dan ineens valt het kwartje… Heel snel de auto in stappen, dat niemand je ziet. Of iemand je ziet op 1e kerstdag om 7.45 uur. En er dan jaren niet over hebben.

 • Jo van den Broek

  Mijn grootste kerstblunder heeft met een kerstboom te maken. Samen met mijn moeder ging ik er eentje halen bij het tuincentrum, want we dachten mijn vader niet nodig te hebben. We brachten de boom lopend naar huis en waren er toen eigenlijk helemaal klaar mee, maar moesten hem daarna nog in een pot gaan zetten. Wat we ook deden, dat ding wilde niet rechtop blijven staan en we zaten ondertussen onder de naalden en het zand. Zowel m’n moeder als ik waren flink chagrijnig en we hebben de boom weer terug naar buiten gebracht. Dat jaar was het eerste jaar dat we een kunstboom namen en we hebben nooit meer een echte kerstboom gekocht.

 • Reon

  Ergste kerst was 2010. Ik was op eerste kerstdag opgestaan voor mijn normale dagelijkse routine, ontbijt, sporten en vervolgens naar werk. Bij het sporten viel me al op dat het angstaanjagend stil was in de sportschool waar het normaal een drukte van jewelste is.
  Vervolgens naar mijn werk. Buiten even een sigaretje roken alvorens naar binnen te gaan. Maar verhip, de deur was dicht en ik had geen sleutel bij me voor het gebouw. Ik belde mijn baas 4 keer en heb 2 uur gewacht voordat ik er genoeg van had en naar huis ben gegaan om lekker een potje te gamen.
  Om 8 uur belt mijn baas; “Hey man, ik had je belletjes gemist. Een prettige kerst gewenst aan jou en je familie!” Ik wens hem ook een prettige kerst en hang op.
  Opeens begint het lichtje te branden; “Oh klote, het is eerste kerstdag.”
  Verhaast controleer ik mijn persoonlijke telefoon, 36 gemiste oproepen van vriendin en familie. Ik sprint naar boven, trek mijn mooiste pak aan, fatsoeneer mezelf en haast me naar het huis van mijn ouders waar ik begroet wordt door de hele familie.
  “Vrolijk kerstfeest, jongen! Waar was je toch vandaag?”
  Ik kon niet maken om te zeggen dat ik niet door had dat het kerst was.
  “Sorry pa, drukke dag op werk. Ik had even moeten bellen.”

 • Een natte dildo in een politie auto gegooid.

 • New Deep House

  Mijn grootste kerstblunder: Sex met mijn ex!

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk