Prijsvraag: Krampus

Krampus Poster

De iTG thema weken zijn van start! Zoals jullie weten zijn deze weken gevuld met allerlei specials over het desbetreffende thema. Wij trappen deze dan ook graag af met een prijsvraag! Met een snufje van de vorige thema weken: Halloween, en nu de feestdagen, kwamen wij uit op Krampus! Hier gaan wij kaartjes voor weg geven!

De familie van Max (Emjay Anthony) krijgt flinke ruzie tijdens de feestdagen. Max is zwaar teleurgesteld en raakt het kerstgevoel volledig kwijt. Hierdoor trekt hij de aandacht van de kwade demoon Krampus, die iedereen straft die niet in Kerstmis gelooft. De hel breekt los en allerlei bekende Kerstfiguren in het huis komen op monsterlijke wijze tot leven. De familie moet elkaar nu wel helpen en samenwerken om de Kerstdagen te overleven…

Krampus Poster

Wil jij graag deze film in de bioscoop zien? Dat kan! Wij mogen namelijk weer kaartjes weg geven! Dit maal kun je drie keer twee kaartjes winnen zodat je samen met iemand van deze horror-comedy kan gaan genieten! Wat moet je doen om kans te maken op deze kaartjes?

  • like intheGame op facebook, als je dat nog niet deed.
  • Deel deze prijsvraag via facebook en of Twitter.
  • Laat in een reactie hier beneden achter wat jouw grootste kerstblunder ooit was!

Krampus zal vanaf 10 december in de bioscoop draaien, voor meer informatie kun je terecht op www.krampusfilm.nl

Deelnemen aan deze prijsvraag is mogelijk tot vrijdag 11 december, 12:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken en de kaartjes op sturen zodat de gelukkige zo snel mogelijk kunnen gaan genieten van deze kersthorror!

Veel succes!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek