Prijsvraag: Like, deel en win!

intheGame.nl is terug en wij hebben een doel! De grootste en leukste community van de Benelux worden, keihard de beste! Elke dag melden er steeds meer gamers zich aan voor de community en worden met open armen ontvangen door onze leden. Inmiddels op het moment van schrijven staat de teller alweer op ruim 90 leden, en dit pas na 72 uur! Om te vieren dat we terug zijn met een gehele nieuwe website en forum geven we een waardebon van 20 euro weg op steam.

Wie zijn we en wat doen we? Een multi-gaming community, maar dat wist je al. intheGame heeft als hoofd focus het onderhouden van gaming binnen de Benelux. intheGame bestaat op dit moment meer dan zes jaar en is onder menig gamer binnen de Benelux een begrip, iets waar wij trots op zijn. Dagelijks zitten er bij ons op Teamspeak meer dan 45+ leden die zijn of haar games bij ons spelen. Samen creëren zij de gezelligheid die de community nodig heeft om groter te worden.

Elke dag worden er bij ons verschillende games gespeeld waaronder, ArmaBattlefield, Call of Duty, Counter-Strike, Grand Theft Auto, League of Legends en Minecraft. Waar we zelfs voor een aantal games binnen de community eigen servers beheren waaronder voor Battlefield 4 en Minecraft. Echter houd het bij deze games niet op, we draaien ook met regelmaat nog oudere games die wij hebben samengepakt als de categorie, Overige Games.

Wat moet je doen om kans te maken op de steam waardebon van 20 euro?

• Like en deel dit bericht op facebook en twitter.
• Volg ons op facebook en twitter.
• Registreer jezelf op ons forum.
• Reageer in het Like, Deel & Win artikel op inthegame.nl met de tekst ‘win’ om kans te maken op deze prijs.

Natuurlijk is dit niet de enige prijsvraag die wij met jullie gaan delen, er zullen namelijk nog vele volgen! Bekijk regelmatig de website en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Voorwaarden:
• intheGame Crew leden zijn uitgesloten van deelnamen.
• Actie loopt tot 31-7-2015.
• Forum account dient geactiveerd te zijn en te voorzien van een volledig ingevuld profiel.
• Er kan er maar één de winnaar zijn, ben jij diegene?

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek