Prijsvraag: Marvel Dag, win twee Marvel films!

Civil War

Het is vandaag Marvel Dag, althans volgens Zavvi. Maar natuurlijk zijn wij het hier graag mee eens. Om de release van Captain America: Civil War, en Marvel Dag te vieren gaan wij twee mooie Marvel films weggeven die hartstikke goed bij het verhaal passen van Civil War.

Ben je nog niet naar Civil War geweest dan is dit de prijsvraag waar jij aan mee wilt doen, om er voor te zorgen dat jij niets, maar dan ook niets van het verhaal mist! Om Marvel Dag te vieren mogen wij twee Blu-rays uit de Marvel multi-buy actie weggeven. Deze twee films zijn onder andere voorgangers van de gebeurtenissen die zich zullen afspelen tijdens Civil War.

Vandaag tijdens Marvel Dag zal Zavvi een portaal openen naar een dimensie met boordevol Marvel aanbiedingen, en onthullen zij de Captain America: Civil War Limited Edition Steelbook, voor de echte fans van Captain Rogers, of natuurlijk Tony Stark.

Wat gaan wij weggeven?

  • 1x Avengers: Age of Ultron Blu-ray
  • 1x Captain America: The Winter Soldier Blu-ray

Wat moet jij hier voor doen?

  • Laat in een reactie achter of jij voor Team Iron Man bent, of Team Captain America

Civl War Whose side

Vandaag tijdens Marvel Dag zullen er een hele hoop aanbiedingen te vinden zijn die betrekking hebben op Marvel artikelen bij Zavvi. Deze actie is alleen vandaag geldig! De Marvel Multi-buy actie is geldig tot en met 15 mei. Tijdens deze Multi-buy actie koop jij twee DVD’s, twee Blu-rays, of twee 3D films met veel korting!

Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot 13 mei 17:00. Daarna zullen wij zo als The Enhanced de winnaars bekend maken op de website. Kijk vandaag goed op de website van Zavvi! Misschien zetten zij zelfs de Tesseract te koop voor de halve prijs!

Hail HYDRA

Marvel Dag

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek