Prijsvraag: Paranormal Activity

spooky
Ivy George plays Leila in Paranormal Activity: The Ghost Dimension from Paramount Pictures.

De iTG thema weken zijn van start gegaan, dit maal staat Halloween in de schijnwerpers. Wat is nu de beste manier om zo’n thema week te vieren? Met een prijsvraag natuurlijk! Zijn jullie klaar voor het laatste deel van Paranormal Activity? Voor het eerst zal je het onzichtbare zien in Paranormal Activity: The Ghost Dimension.

De Halloween sfeer begint langzaam op te komen hier en daar, het wordt kouder, het wordt sneller donker en de nachten duren een stukje langer. Perfect moment om te gaan genieten van de nieuwe Paranormal Activity die vanaf 22 oktober in de bioscoop zal draaien! Dit deel is iets anders dan zijn voorgangers, in dit deel zul je namelijk zien wat er in de vorige delen NIET te zien. Geesten natuurlijk! Het mooiste van alles, wij geven hier kaartjes voor weg! Als dat nog niet genoeg was zul je ook kans maken op een camerafilter zodat je hele enge selfies kan maken, voor zover die nog niet eng genoeg waren.. Bekijk hier beneden wat je moet doen om kans te maken op deze prijs!

Paranormal

Wat valt er deze keer te winnen?
In samenwerking met Universal Studios mogen wij 3x twee bisocoop kaartjes voor de film Paranormal Activity: The Ghost Dimension gaan weggeven + 3x een camera filter voor je telefoon.

Wat moet je doen om te winnen?

  • Deel deze prijsvraag via socialmedia;
  • Like intheGame op facebook;
  • Laat beneden in een reactie weten wanneer en hoe jij je helemaal kapot geschrokken bent.

Let erop dat wij geen winnaar kunnen uitkiezen als je niet hebt gereageerd in de reacties beneden, reageren dus!

Meedoen met deze prijsvraag is mogelijk tot vrijdag 23 oktober 17:00, hierna zullen wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken!

Paranormal Activity: The Ghost Dimension zal vanaf 22 oktober in de bioscoop draaien, ook in 3D. Bekijk de website voor meer informatie: www.paranormalmovie.nl.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek