SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Prijsvraag: Paranormal Activity

spooky
Ivy George plays Leila in Paranormal Activity: The Ghost Dimension from Paramount Pictures.

De iTG thema weken zijn van start gegaan, dit maal staat Halloween in de schijnwerpers. Wat is nu de beste manier om zo’n thema week te vieren? Met een prijsvraag natuurlijk! Zijn jullie klaar voor het laatste deel van Paranormal Activity? Voor het eerst zal je het onzichtbare zien in Paranormal Activity: The Ghost Dimension.

De Halloween sfeer begint langzaam op te komen hier en daar, het wordt kouder, het wordt sneller donker en de nachten duren een stukje langer. Perfect moment om te gaan genieten van de nieuwe Paranormal Activity die vanaf 22 oktober in de bioscoop zal draaien! Dit deel is iets anders dan zijn voorgangers, in dit deel zul je namelijk zien wat er in de vorige delen NIET te zien. Geesten natuurlijk! Het mooiste van alles, wij geven hier kaartjes voor weg! Als dat nog niet genoeg was zul je ook kans maken op een camerafilter zodat je hele enge selfies kan maken, voor zover die nog niet eng genoeg waren.. Bekijk hier beneden wat je moet doen om kans te maken op deze prijs!

Paranormal

Wat valt er deze keer te winnen?
In samenwerking met Universal Studios mogen wij 3x twee bisocoop kaartjes voor de film Paranormal Activity: The Ghost Dimension gaan weggeven + 3x een camera filter voor je telefoon.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Deel deze prijsvraag via socialmedia;
 • Like intheGame op facebook;
 • Laat beneden in een reactie weten wanneer en hoe jij je helemaal kapot geschrokken bent.

Let erop dat wij geen winnaar kunnen uitkiezen als je niet hebt gereageerd in de reacties beneden, reageren dus!

Meedoen met deze prijsvraag is mogelijk tot vrijdag 23 oktober 17:00, hierna zullen wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken!

Paranormal Activity: The Ghost Dimension zal vanaf 22 oktober in de bioscoop draaien, ook in 3D. Bekijk de website voor meer informatie: www.paranormalmovie.nl.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Coen Hendrix

  Ik schrik me elke keer weer halfdood als ik zie wat er op m’n bankrekening staat..

 • Jacqueline

  Toen ik als klein meisje midden in de nacht wakker werd en mijn lieve zus naast mijn bed stond met een wit laken over haar hoofd. . Brr.. dat vergeet ik nooit meer

  • InTheGameFan

   Dat je dat nog weet na die halve eeuw. Netjes!

   • Jacqueline

    Beledigen doe je maar ergens anders.

    • FreekvanderStreek

     Ik geef enkel een compliment. Ik wou dat ik zo’n goed geheugen had!

 • Jens Oostland

  Ik ben me vorig jaar kapot geschrokken .
  Ik kon ineens helemaal niets meer zakte door mijn benen en kon niet meer lopen,staan of zitten. Door mijn rug gegaan met als resultaat een zeer lang revalidatie traject.Gelukkig er weer boven opgekomen maar dit heeft erg lang geduurd.

 • Hanane Oulhaizoum

  Van mezelf in de spiegel. De spiegel was losgekomen en mijn had hem achter de de deur geplaatst. Het was nog vroeg en was pas wakker. Ik doe de deur dicht, draai en zie iemand en die iemand was ik zelf. Ik heb alles bij elkaar geschreeuwd.

 • Maikel Frijters

  Ik schrok enorm toen ik op vakantie was met vrienden in Budapest en we in een appartement zaten waar de lamp heel dicht bij de gordijnen stond. Op een gegeven moment roken we een brandlucht en bleken de gordijnen in de fik gevlogen. Gelukkig waren we op dat moment binnen, want anders was er weinig van overgebleven!

 • Michael Noo

  Hmm toen ik vanochtend in de spiegel keek… zucht ik word oud

 • Jo van den Broek

  ik ben me kapot geschrokken van het Nederlands Elftal. derde worden van de wereld en dan deze blamage… gedeeld via Facebook 😀

 • Pascal Jag

  Ik schrok laatst toen me vriendin opeens kei hard begon te schreeuwen en ik dacht dat er iets ergs gebeurde! Bleek er een spin in huis te zitten.. Oke hij was niet klein… maarja je raadt al wie dat mocht gaan opruimen 😉

 • Leonie

  In Londen, The Londen Dungeon, een paar jaar geleden. Een medewerker daar, die er al eng uit zag, had het de hele tijd op mij gemunt. Ooo wat kan ik daar slecht tegen, als mensen ineens achter me opduiken. 😛

 • Anica Aarts

  in een verlaten kinderweeshuis waar je ineens een kinderstem hoort maar geen kind te zien is en telefoons niet werkte

 • Carly

  De film de conjuring 😉

 • bb70

  Ik ben pas echt geschrokken toen ik mn ouders een keer betrapte hahaha

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk