Prijsvraag: Sanctum

sanctum

De ene prijsvraag is nog niet afgelopen of we hebben al weer een nieuwe lopend, deze is dan niet gebaseerd op de Halloween thema weken, maar deze game mogen wij weg geven van een geweldig iTG community lid! Mooi gebaar toch? Wat is nu de beste tijd om zo’n game weg te geven? In de Herfstvakantie natuurlijk!

Wat is Sanctum?

Sanctum is een First Person Shooter Tower Defence game. Vreemde combinatie? Misschien, maar het ziet er toch wel heel erg gaaf uit. In dit spel stap jij in de schoenen van een Core Guardian, een elite soldaat wiens plicht het is om de stad: Elysion One te beschermen tegen hordes van buitenaardse wezens.

Wat zo uniek is aan dit spel ten opzichte van andere Tower Defence games is dat jij in dit spel direct in de actie duikt door de hoofdrol te spelen in het verdedigen van de stad door gebruik te maken van je eigen wapens naast het bouwen van de nodige torens die helpen om de vijanden af te maken. Sanctum is dus een combinatie van Tower Defence en First Person Shooter samen gemengd tot een hele unieke ervaring! Het mooiste van alles is, we geven één exemplaar van Sanctum weg!

Wat moet jij doen om te winnen?

  • Deel deze prijsvraag via social media;
  • like intheGame op facebook;
  • laat in de reacties weten waarom jij deze game moet winnen!

Meedoen met deze prijsvraag is mogelijk tot zondag 25 oktober 12:00, waarna wij zo snel mogelijk de gelukkige winnaar bekend zullen maken!

Houd dagelijks de website in de gaten voor jouw dagelijkse portie game nieuws, prijsvragen en nog veel meer!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek