Prijsvraag: Scouts guide to zombie apocalypse

Het is weer tijd voor een prijsvraagje! We kunnen maar geen genoeg krijgen van zombies tegenwoordig. Zombies zijn tegenwoordig gewoon niet meer te missen in onze maatschappij. Films, games, series, overal zie je ze weer terugkomen en zelfs bij ons op de redactie zie hier en daar een paar lopen.

Om dit te vieren, mogen wij in samenwerking met Universal dit maal drie keer twee kaartjes weg gaan geven voor de film: SCOUTS GUIDE TO ZOMBIE THE APOCALYPSE. Heb je nog nooit van deze film gehoord? Bekijk dan zeker de trailer beneden in dit artikel want deze is super vet! Deze film komt misschien wel heel dicht bij de game Dead Rising, humor, actie en gore! Voor de zieke geest bevat deze film ook zombie boobs.. Damn!

Scouts Zombies

De film zal vanaf 12 november in 3D in de bioscoop draaien bij jou in de stad, of de stad naast jouw stad. Meer informatie over de film: http://www.scoutsandzombies.nl/

 

Hoe doe je mee aan de prijsvraag:

  • Deel deze prijsvraag via jouw socialmedia;
  • Like intheGame op Facebook, als je dat nog niet hebt gedaan;
  • Laat in een reactie achter wat jij zou doen als er een zombie apocalypse zou uitbreken!

Meedoen met deze prijsvraag is mogelijk tot vrijdag 13 november 17:00! Een krap weekje bedenk tijd over jouw zombie apocalypse plannen dus.

Veel succes iedereen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek