Prijsvraag: Starterpack Disney Infinity 3.0

disney figures

Wie kan hem zich nog herrinneren? De Dinsey Infinity 2.0 figurines die we in samenwerking met Walt Disney Studios mochten weggeven? Deze prijsvraag was een groot succes, daarom doen we er gewoon nog eentje! Wat kan je deze keer winnen? Een Starter pack van Disney Infinity 3.0!

In samenwerking met Walt Disney Studios mogen wij na het eerste succes van de Disney Infinity 2.0 figurines nu een compleet Starter pack van Disney Infinity 3.0 gaan weggeven voor de Wii U. Heb jij dus een Wii U en wil je graag kans maken om dit pakket te winnen? Dan moet je wel eerst het volgende voor ons doen:

  • Deel deze prijsvraag via Facebook en/of Twitter; 
  • Vermeld beneden jouw Facebooknaam en/of Twitternaam zodat wij kunnen nagaan wie het gedeeld heeft (of mailen naar jordy@inthegame.nl, als je je naam niet publiekelijk wilt weergeven);
  • Vermeld beneden in de berichten waarom uitgerekend jij deze prijs in ontvangst moet nemen (slijmen helpt altijd).

Je hebt de mogelijkheid om mee toen met deze prijsvraag tot uiterlijk woensdag 16 september 12:00,  hierna zullen wij zo snel mogelijk de winnaar bekend maken.

Om even een beeld te geven van wat er hier eigenlijk te winnen valt:Disney infinity 3.0

 

Deze starter pack bevat het volgende:

  • Disney Infinity 3.0 game;
  • Disney Infinity 3.0 base;
  • Ahsoka Tano figuur;
  • Anakin Skywalker figuur;
  • Voorwerp uit Disney Infinity 3.0: Star Wars Twilight of the Republic Play Set;
  • Webcode om online Disney Infinity 3.0 content te ontgrendelen.

Als je de vorige delen ook hebt gespeeld kan je de figuurtjes van deel 1 en deel 2 ook gewoon gebruiken in deel 3 (enkel in toy box modus), deze zijn ook cross platform. Had jij bijvoorbeeld Disney Infinity 2.0 op de PlayStation 3 kan je deze figuurtjes ook op de Wii U gebruiken.star wars characters

 

Meedoen met deze prijsvraag is mogelijk tot uiterlijk woensdag 16 september 2015, lees hierboven de voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze prijs. Disney Infinity 3.0 is sinds 27 augustus verkrijgbaar voor de Wii U, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, PC en Xbox 360.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek