Prijsvraag: Sword Art Online Hollow Fragment

Twee weken terug heb ik een review geschreven voor Sword Art Online Hollow Fragment en ik breng jullie het goede nieuws dat één van jullie dit spel kan winnen voor de PlayStation 4! Om dit spel te winnen hoef je maar twee dingen te doen: De prijsvraag delen op Facebook en het juiste antwoord geven. Vrij simpel, toch?

Wat de vraag betreft, graag zowel je naam als je antwoord hieronder in de reacties achter laten. Dit vraag ik zodat er geen verwarringen komen te ontstaan, over wie wel of niet zich aan de eisen heeft gehouden.
Het antwoord van de vraag kunnen jullie vinden in de anime Sword Art Online. Om jullie niet langer in spanning te houden, volgt nu de vraag:

Hoe heet het apparaat waarmee Kirito de virtuele wereld Sword Art Online in gaat?

Het is geen lastige vraag, maar je moet of de review of de anime gezien hebben om het antwoord te weten. Nu we het daar toch over hebben, verwijs ik jullie bij deze door naar de review. Persoonlijk heb ik de nodige uurtjes in dit spel gestoken en heb me goed vermaakt. Je hoeft dit spel ook niet alleen te spelen, want er is een multiplayer optie.
Waarschijnlijk heb je de anime al (gedeeltelijk) gezien en zeg nou zelf, heb jij nooit zelf in de wereld van Sword Art Online willen zitten?

Indien je (nog) niet naar de review gekeken hebt, kun je hieronder nog een aantal details lezen over het spel.
In het spel zijn de verdiepingen 75 tot en met 100 bespeelbaar, die je niet in de anime gezien hebt. Je kunt de verdiepingen verkennen, naar schatten zoeken en je krijgt daarbij de optie om dat alleen te doen of met een ander character. Uiteraard zijn er ook eindbazen, die moet je dan met je guild gaan verslaan.
Ook kun je jouw relaties met andere characters verbeteren en wordt er veel gepraat over niks, net zoals in de anime. Als je het je goed kunt herinneren, dan weet je nog dat er vaak gesprekken waren die nergens op sloegen en geen bijwaarde hadden op het verhaal. Door dit soort dingen krijg je wanneer je dit spel speelt, een beetje hetzelfde gevoel als in de anime.

Indien je een kans wilt maken om dit spel gratis te krijgen, laat dan jouw naam met het antwoord achter en deel deze prijsvraag op Facebook! De prijsvraag loopt uiterlijk tot maandag 7 september 12:00.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek