SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Prijsvraag: The Night Before

Het is alweer tijd voor een nieuwe prijsvraag aangezien de prijsvraag voor Fallout 4 morgen eindigt. Ditmaal gaan wij weer zorgen voor wat kijkplezier onder onze bezoekers! Bekijk snel hier beneden hoe je kans kunt maken op twee vrijkaartjes voor de film The Night Before en een DVD van The Interview!

The Night Before is een nieuwe comedy film van de makers van This is the End, Bad Neighbours en de regisseur van de film 50/50 en Warm Bodies. In deze film gaan drie jeugdvrienden, Ethan, Isaac en Chris ieder jaar flink los op kerstavond, echter groeien deze jongens op en nu ze volwassen zijn gaat hier helaas een einde aan komen. Ze willen toch echt nog een keer een onvergetelijke kerstavond met elkaar beleven en besluiten om kosten wat kost een bezoekje te brengen aan het meest legendarische kerstfeest van New York: Het Nutcracka Ball.

night before

The interview

In Samenwerking met Universal mogen wij ditmaal 2 maal twee vrijkaartjes weggeven voor The Night Before + 2 maal een DVD van de film The interview! Wil jij kans maken op deze prijs? Dan moet je even het volgende voor ons doen:

 • Deel deze prijsvraag via Facebook of Twitter;
 • Like intheGame op Facebook;
 • Laat in een reactie achter wat jij gaat doen op kerstavond!

Meedoen met deze prijsvraag is mogelijk tot donderdag 3 december 12:00, vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaar bekend maken!

The Night Before zal vanaf 3 december in de bioscoop draaien, voor meer informatie over de film, bekijk de volgende link: www.facebook.com/NightBeforeNL.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Ramon van Dalum

  Kerstavond is Wodka en Marentakken tradities blijven tradities

 • Erik Jansen

  Ik zou wel willen doen wat de heren in The Night Before doen: een hoop dope en losgaan op een vet feest tot we erbij neervallen, maar helaas: ik zit met de kleine, mn vrouwtje en de cadeautjes onder de boom (ook leuk hoor, daar niet van :razz:) Toffe prijs in ieder geval!
  The Interview heb ik nog niet gezien: dus dat zou een mooi kerstcadeau zijn. Ook kijk ik zeker uit om The Night Before te zien in de bios!

  Top prijs, ik doe mee! Gedeeld op zowel Facebook en Twitter!

  Succes met de winactie!!!

 • Erika Luit

  wij kijken op kerstavond altijd de all you need special en daarna komen ze hier op elke hoek van de straat zingen dus kijk ik daar na en daarna op bed want de kerstdagen zijn het echte feestdagen

 • Michel Grondstra

  lkkr met familie kerst vieren dan ga ik uitgebreid koken en cados uitpakken en dan verjaardag van me oma vieren

 • Jens Oostland

  lekker chillen met mijn vrouw en filmpje kijken

 • Henk Hoekstra

  gezellig bij ons gezin zijn

 • NinaMol

  Natuurlijk film kijken als ik win ! 🙂

 • JKampmeijer

  Met kerstavond ga ik vreten, zuipen en slap ouwehoeren.
  Of te wel, we vieren kerst met de hele familie bij elkaar met een uitgebreide kerstmaaltijd en borrel.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk