Prijsvraag: The Night Before

Het is alweer tijd voor een nieuwe prijsvraag aangezien de prijsvraag voor Fallout 4 morgen eindigt. Ditmaal gaan wij weer zorgen voor wat kijkplezier onder onze bezoekers! Bekijk snel hier beneden hoe je kans kunt maken op twee vrijkaartjes voor de film The Night Before en een DVD van The Interview!

The Night Before is een nieuwe comedy film van de makers van This is the End, Bad Neighbours en de regisseur van de film 50/50 en Warm Bodies. In deze film gaan drie jeugdvrienden, Ethan, Isaac en Chris ieder jaar flink los op kerstavond, echter groeien deze jongens op en nu ze volwassen zijn gaat hier helaas een einde aan komen. Ze willen toch echt nog een keer een onvergetelijke kerstavond met elkaar beleven en besluiten om kosten wat kost een bezoekje te brengen aan het meest legendarische kerstfeest van New York: Het Nutcracka Ball.

night before

The interview

In Samenwerking met Universal mogen wij ditmaal 2 maal twee vrijkaartjes weggeven voor The Night Before + 2 maal een DVD van de film The interview! Wil jij kans maken op deze prijs? Dan moet je even het volgende voor ons doen:

  • Deel deze prijsvraag via Facebook of Twitter;
  • Like intheGame op Facebook;
  • Laat in een reactie achter wat jij gaat doen op kerstavond!

Meedoen met deze prijsvraag is mogelijk tot donderdag 3 december 12:00, vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaar bekend maken!

The Night Before zal vanaf 3 december in de bioscoop draaien, voor meer informatie over de film, bekijk de volgende link: www.facebook.com/NightBeforeNL.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek