Prijsvraag: Vaiana bioscoopkaartjes en goodies!

Vaina Disney

Het is bijna Sinterklaas avond en om dit te vieren gaan wij een aantal dingen met behulp van Sint en Piet weggeven! De nieuwe Disney film: Vaiana draait nu in de bioscopen, dus is dit een uitgerekende kans om hier een leuke prijsvraag voor op te zetten.

De makers van Frozen en Zootropolis brengen jou Vaiana. Een zomerse film om de winter wat aangenamer te maken. In de film heeft Vaiana een heel erg belangrijke missie: de oceaan over zeilen om de eeuwenoude tradities van haar voorouders te herstellen. Tijdens deze zoektocht ontmoet Vaiana de halfgod Maui. Hij zal haar begeleiden in de zoektocht. Helaas liggen er meerdere obstakels op hun reis, waaronder de verschrikkelijk schattige monstertjes ‘Kakamora’. Tenslotte vindt Vaiana iets waar ze haar hele leven al naar heeft gezocht: Haar identiteit.

Vaiana draait sinds 30 november in de bioscoop (ook in 3D) en tot en met 5 december heb je de kans om het volgende te winnen:

  • 2 vrijkaarten
  • Stickersheet
  • Temporary tattoos
  • T-shirt M
  • Eyewear storage bag

Om deel te nemen aan de prijsvraag moet je wel even het volgende doen:

  • Like inthegame.nl op Facebook
  • Deel deze prijsvraag via Facebook
  • Laat hier beneden in een reactie achter wie jouw favoriete Disney figuur is en natuurlijk waarom!

Uit de reacties halen wij de twee leukste verhaaltjes en als deze ook de prijsvraag hebben gedeeld en onze pagina hebben geliked winnen zij één van de twee pakketten! Sint en Piet zullen uiteraard ook even mee kijken naar de reacties.

Deelname aan de prijsvraag is mogelijk tot en met 5 december 17:00. De volgende dag maken wij de winnaars bekend op onze website. Houdt de voorpagina en Facebook dus goed in de gaten! Meer informatie over Vaiana vind je hier!

Vaina Kip

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek