SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Prijsvraag: vrijkaartjes 13 Hours

13 hours header

Tijd om weer wat gratis dingen weg te geven, op deze mooie nieuwe website! Extra reden om langs te komen dus, maar niet de hoofdreden natuurlijk… Wij gaan deze keer wederom drie keer twee vrijkaartjes weggeven voor de film 13 Hours. Daarnaast zal degene met het origineelste antwoord ook het boek waar de film op gebaseerd is in ontvangst mogen nemen!

13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI van regisseur Michael Bay vertelt het aangrijpende waargebeurde verhaal van zes ex-militairen, ingehuurd door de CIA, die tegenover een enorme overmacht kwamen te staan in Benghazi, Libië en weigerden zich over te geven. Op 11 september 2012 werd het US State Department Special Mission Compound in Benghazi aangevallen door terroristen en vocht het zestal dertien uur lang om de veiligheid van de Amerikaanse ambassadeur en burgers te waarborgen.

13 Hours poster

Gebaseerd op het boek “13 Hours” van auteur Mitchell Zuckoff en de leden van het Annex Security Team.

Wat gaan we weggeven?

 • 3x twee vrijkaartjes voor de film 13 Hours
 • 1x het boek 13 Hours.
13 Hours boek

Het boek

Wat moet je hier voor doen?

 • Laat in een reactie achter wat jij zou doen als jij in de schoenen stond van één van deze zes soldaten (lees de synopsis hierboven voor de situatie).
 • Het delen van de prijsvraag en intheGame een like geven op onze Facebook

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi zal 4 februari in de bioscoop verschijnen. Deelnemen aan deze prijsvraag is mogelijk tot en met zondag 7 februari 17:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken op de website. Houd de website dus goed in de gaten!

Wij geven ook nog kaartjes en goodies voor de film Ride Along 2 weg! Je kunt hier nog tot 4 februari aan meedoen, klik hier om deel te nemen aan de Ride Along 2 prijsvraag.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Raaf Klein

  Top, hoelang ze stand hebben gehouden. ik denk, dat ik in die situatie al lang zou hebben opgegeven, ik doe het ze zeker niet na.

 • JKampmeijer

  Wow, omvergeblazen door de trailer. Wat ik zou doen? Ik zou het in mijn broek doen van angst en het snel opgeven. Ongelofelijk, en dan te bedenken dat het gebaseerd is op feiten.

 • Maikel Frijters

  Heel eerlijk? Ik zou vluchten of in een hoekje kruipen. Deze gasten zijn echt helden!

 • nikkipooh5

  Ik hoop dat ik hetzelfde zou reageren als de soldaten. Ik verwacht ook wel van een militair dat hij zichzelf opgeeft voor burgers, maar op het moment zelf moet je er wel staan.

 • Pascal

  Als ik daar stond? Omg … ik zou een hoekje opzoeken en heel hard gaan huilen. Mij niet gezien daar 😛

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk