Prijsvraag: Vrijkaartjes en goodies voor Truth or Dare

Tod2018

Truth or Dare draait vanaf vandaag in de bioscoop. Dit moet natuurlijk gevierd worden en daarom gaan wij weer een aantal mooie prijzen weggeven. Dit maal mogen wij twee personen blij gaan maken. Lees snel verder!

Lucy Hale (Pretty Little Liars) en Tyler Posey (Teen Wolf) spelen de hoofdrollen in Truth or Dare, de nieuwe thriller van Blumhouse Productions (Get Out, Split, Happy Death Day). Een onschuldig spelletje “Truth or Dare” krijgt een dodelijke afloop wanneer degenen die liegen en degenen die de “dare” weigeren op mysterieuze wijze gestraft worden. Regie is in handen van Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) en de cast bestaat verder uit Violett Beane, Nolan Gerard Funk, Hayden Szeto en Sophia Taylor Ali. De film is geproduceerd door Jason Blum van Blumhouse, en Wadlow is uitvoerend producent.

Truth or Dare

Lijk dit jou een spannende film? Dat is mooi want wij gaan het volgende weggeven:

    • 2x 2 vrijkaartjes voor de film Truth or Dare
    • 2x T-Shirt
    • 2x Get Out DVD

Truth or Dare

Deelname is heel eenvoudig via bovenstaande app*. De prijsvraag zal automatisch sluiten om 12:00 op 10 mei. De winnaars zullen vervolgens in de app bekend worden gemaakt. De winnaars zullen ook een mailtje ontvangen. Vervolgens zal de prijs automatisch bij jou aan huis bezorgd worden, indien je hebt gewonnen natuurlijk!

Heb jij zin om deze film in de bios te zien? Laat ons dan weten waarom jou dit een interessante titel lijkt!

*Deelname alleen mogelijk voor bewoners in Nederland of België

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek