SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Prijsvraag: vrijkaartjes + goodies voor Zoolander 2

zoolander movie header

De ene prijsvraag is net afgelopen en de volgende staat al weer op de website! Natuurlijk gaan we dit keer weer een aantal leuke dingen weggeven zodat er in het weekend of in de vakantie voor sommige weer wat te kijken valt. Wil jij je na de film meteen even opfrissen op de wc? Dat kan, want we geven ook toilettasjes weg!

Knappe mensen worden massaal vermoord. En dus roept Interpol de hulp in van niemand minder dan Derek Zoolander (Ben Stiller) en Hansel (Owen Wilson) om de modewereld te infiltreren en de moordenaars te pakken. Niemand minder dan Mugatu (Will Ferrell) blijkt hiervoor verantwoordelijk te zijn.

selfie sheet zoolander 2

Een film die je absoluut niet moet laten liggen dus! Daarom gaan wij zoals gewoonlijk drie keer twee kaartjes weggeven. Als bonus doen wij er dit keer drie toilettassen bij, zodat jij je na de film meteen kunt opfrissen, mocht dat nodig zijn…

Wat kun je winnen?

 • 3x twee vrijkaartjes voor Zoolander 2
 • 3x Toilettas Zoolander 2

Wat moet je doen om te winnen?

 • like intheGame op facebook (mocht je dat nog niet gedaan hebben)
 • deel deze prijsvraag op facebook
 • laat in een reactie achter waarom jij eigenlijk die toilettas nodig hebt die wij bij deze prijsvraag weggeven.

Zoolander 2 zal vanaf 11 februari in de Nederlandse bioscopen te zien zijn, omdat jullie deze natuurlijk zo snel mogelijk willen zien is mee doen aan deze prijsvraag mogelijk tot zondag 14 februari 17:00. Vervolgens zullen wij de winnaars zo snel mogelijk bekend maken op de website. Houd de frontpage dus goed in de gaten!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Jens Oostland

  Mijn huidige toilet tas is kapot naar zoveel jaar daarom kan ik wel zo’n coole nieuwe toilet tas gebruiken

 • Cobi

  Zodat al mijn make-up spullen niet meer door mijn (sport)tas slingeren en ze netjes in een toillettasje zitten. En ik ze dus ook in 1x over kan doen van sporttas naar gewone tas en omgekeerd

 • Davinaa

  Zodat ik me na de film lekker kan opfrissen, dit vind ik altijd fijn na een Bioscoop bezoek. Een lekkere warme douche/bad.. En daarbij kan deze toilettas mij goed op weg helpen.

 • Laura Kolthof

  Zodat ik eindelijk een toilettas heb, en ik niet meer iedere ochtend hoef te rommelen in de la, maar alles gemakkelijk uit mijn georganiseerde toilettas kan pakken :)!

 • Bremen Mara

  ik wil deze toilettas winnen omdat ik hem dan aan mn vriend kan geven. Hij vergeet altijd vanalles mee te nemen als hij in het weekend bij mij komt. Hier kan alles mooi in 😀

 • Maikel Frijters

  Ik heb de toilettas waarschijnlijk al nodig in de filmzaal, want als de film zo leuk wordt als de trailer doet vermoeden, heb ik al allerlei toiletspullen nodig voor het einde van Zoolander!

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk