Prijsvraag: Vrijkaartjes voor Escape Room

Escape Room

Escape Room draait vanaf 28 februari in de bioscoop. Wil jij deze film samen met iemand gaan bezoeken? Dan hebben we goed nieuws! Wij gaan namelijk een aantal vrijkaartjes voor deze film weggeven.

Nee, het is geen Escape Room spel waarbij een kamer moet zien te ontsnappen door als groep een aantal puzzels op te lossen, maar een film! De film is precies wat je denkt; een kamer waarin een groep mensen zullen moeten ontsnappen. Het is echter niet zo simpel als de Escape Room arrangementen die je voor feestjes kunt boeken. De kamers zijn namelijk dodelijk.

Escape Room Poster

Wat gaan we weggeven?

Dit maal gaan wij 3×2 vrijkaarten weggeven voor deze film.

Hoe doe je mee?

Deelnemen aan deze prijsvraag is heel eenvoudig door het gebruiken van onderstaande app.

Vrijkaartjes Escape Room

Deelname is mogelijk tot maandag 4 maart 14:00. De prijsvraag zal automatisch sluiten en niet lang na de sluiting zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Je kunt alleen deelnemen binnen de Benelux. Bekijk onderstaande trailer om alvast in de stemming te komen.

Lijkt dit jou een spannende film? Laat ons dan weten met wie jij deze film graag zou willen zien in de bioscoop! Durf jij het nog aan om een Escape Room te bezoeken?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek