Prijsvraag: Vrijkaartjes en goodies voor Ride Along 2

Ride Along 2

Tijd voor een nieuwe prijsvraag bij intheGame! Dit maal gaan wij weer vrijkaartjes weg geven zodat drie gelukkige winnaars weer naar de bioscoop toe kunnen gaan samen met een vriend, vriendin, oma, opa, moeder, tante, neef, nichtje, hond, opblaaspop, whatever! 

Kevin Hart en Ice Cube zijn terug in RIDE ALONG 2, het vervolg op de populaire actie-comedy Ride Along. Vlak voor de bruiloft van Ben (Hart) en de zus van James (Cube) reizen de twee agenten als toekomstige brothers-in-law af naar Miami om een drugsdealer tegen te houden die drugs levert in Atlanta.Ride Along 2

Oftewel, een film die je gezien moet hebben! Het goede nieuws is, dat wij drie keer twee kaartjes mogen gaan weggeven voor deze film! Maar dat is nog niet alles. Naast de filmkaartjes winnen de drie gelukkige ook allemaal een t-shirt en een beanie. Zo kunnen jullie in stijl naar de bioscoop gaan. Omdat we natuurlijk niet weten wat voor weer het gaat worden op de dag dat jullie de film gaan kijken hebben we besloten om voor een t-shirt en een beanie te kiezen.. Een van de twee komt sowieso van pas.

Wat gaan we weg geven?

  • 3x 2 vrij kaartjes
  • 3x Ride Along 2 beanie
  • 3x Ride Along t-shirt

Hoe kun je deze winnen?

  • Deel deze prijsvraag op facebook
  • Laat in een reactie achter waar jij je op zou focussen als je een politie agent was.
  • intheGame een vind ik leukje geven op facebook is ook gewenst!

Omdat Ride Along 2 op 4 februari in de bioscoop zal verschijnen, zal deelname aan de prijsvraag mogelijk zijn tot 4 februari 12:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken op de website!

Wist je dat: Wij ook giveways houden op onze streams? Regelmatig worden er leuke items weggeven op de intheGame streams. Ook zal er deze zondag iets worden weggeven in de stream, wat dat gaat worden is nog een verassing.. Kijken dus!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek