Prijsvraag: Warcraft Bioscoopkaartjes en T-shirts!

Warcraft film

Warcraft verschijnt binnenkort op het witte doek. Na jarenlang het succes van de RTS games en uiteindelijk het grote succes van de MMORPG World of Warcraft, met alle expansions er op en er aan, is het tijd voor een verfilming van de evenementen die nog plaats vinden vóór de gebeurtenissen in World of Warcraft. Fans opgelet, want wij gaan twee keer 2 kaartjes weggeven samen met twee mooie T-shirts!

Waar gaat deze film dan precies over? Lees hier beneden de synopsis:

In WARCRAFT: THE BEGINNING wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

Warcraft Poster

Wat gaan wij weggeven?

  • 2 x 2 bioscoopkaartjes voor de film Warcraft: The Beginning.
  • 1 x Doomhammer T-shirt (Horde)
  • 1 x Alliance T-shirt

Wat moet je hier voor doen?

  • like inthegame op Facebook
  • Deel deze prijsvraag op Facebook
  • Laat hier beneden in een reactie achter voor welke kant jij staat en waarom. Horde of Alliance?

Er wordt een Alliance winnaar en een Horde winnaar uitgekozen. Degene die kiest voor Alliance wint het Alliance shirt, Horde wint het Doomhammer shirt. Wees creatief in je antwoord!

Warcraft: The beginning draait vanaf 2 juni in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D. Wil je meer informatie over de Warcraft film? Dan kun je terecht op de officiële website: www.warcraftfilm.nl. Wil je meer info over het spel World of Warcraft? Dan kun je bij onze eerdere artikelen terecht! Let op: deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot 12:00, 27 mei. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken op de website. Houd de frontpage dus goed in de gaten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek