Prijsvraag: Win 20 euro Kinguin tegoed!

Kinguin Logo met claim

Ben je al een tijdje aan het kijken naar die nieuwe game die jij wilt kopen? Of wil jij misschien de nieuwe DOOM pre-orderen, maar ben je nog een beetje aan het worstelen met je geld? Geen zorgen! Samen met Kinguin, willen wij jou een handje helpen!

In samenwerking met Kinguin mogen wij namelijk 20 euro aan tegoed weggeven. Dit tegoed wordt vervolgens op jouw Kinguin account gestort en kan jij er mee doen wat je wilt. Uitgeven aan een nieuwe game, game-time, een Windows-key, een pre-order, een paar mooie CSGO skins, geldeenheden voor verschillende games waaronder Guild Wars 2 of The Elder Scrolls Online. Je kan er mee doen wat je wilt, dus doe snel mee,  en wie weet ben jij binnenkort wel 20 virtuele euro’s rijker!

Wat moet je doen om te winnen?

  • Laat in een reactie achter waar jij de 20 euro voor wilt gebruiken.
  • intheGame liken op Facebook en deze reactie delen zal je kans om te winnen ietsjes verhogen!

Wat is Kinguin?

Kinguin is een internet winkel waar je games, game-time, add-ons, ingame items, skins, pre-orders etc kunt kopen voor een prijs die een heel stuk lager is dan de prijs in de winkels. Het gaat hierbij wel om een code. Je krijgt er dus geen doosje en boekje bij zoals je in de winkel gewend bent. De keys die je daar aanschaft kan je vervolgens verzilveren op Steam, Origin, Uplay, Battle.net, GOG, of andere clients waar de desbetreffende game via gespeeld kan worden. Daarnaast hebben zij een hele hoop acties tijdens feestperiodes en dergelijken, waar games met een hoop korting worden aangeboden. Zo kon je bijvoorbeeld The Division al vooruitbestellen bij Kinguin voor minder dan 40 euro.

Deelname is mogelijk tot: 10 mei: 12:00! Neem een kijkje op Kinguin en zoek alvast iets leuks uit waar jij jouw 20 euro aan kan uitgeven als je deze zou winnen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek