Prijsvraag: Win 8x RollerCoaster Tycoon World!

Win 8x RCTW

Tijd om weer eens helemaal gek te doen en tien keer RollerCoaster Tycoon World weg gaan geven onder onze bezoekers. Tien keer? Maar in de titel staat acht keer.. Dat klopt, wij gaan er hier acht weg geven en later zullen er nog twee worden weggegeven in een stream op Twitch!

In samenwerking met Atari mogen wij tien keer de nieuwe RollerCoaster Tycoon game gaan weggeven die momenteel nog in Early Acces status op Steam verkrijgbaar is. Zoals hierboven aangegeven gaan wij er acht weggeven in onderstaande wedstrijd en gaan wij er twee verloten in een stream die later aangekondigd zal gaan worden op onze frontpage, Facebook, Twitter en het forum.

Wat gaan wij weggeven?

10x RollerCoaster Tycoon World, waarvan:

  • 8x in onderstaande wedstrijd
  • 2x tijdens een intheGame stream

Hoe maak jij kans op RollerCoaster Tycoon World?

Ontwerp, bouw, of teken een attractie dat gebaseerd is op een videogame of gebaseerd is op intheGame en stuur ons deze op via de mail. Laat je creatieve brein het werk doen en teken voor ons een mooie achtbaan van Uncharted 4, een Bobsleebaan van Sonic The Hedgehog of bouw een carousel na met legosteentje in het thema van World of Warcraft. Het idee hoeft niet door en door uitgewerkt zijn, als het maar mooi en uniek is! Iedereen mag mee doen, dus zet je kinderen achter de kleurtafel, je neefjes achter de Legokist en verbouw het poppenhuis van je zusje in een The House of the Dead spokenhuis.

Stuur vervolgens jouw creatie op naar info@inthegame.nl, met daarin jouw tekening, link naar het Youtube filmpje of wat je ook van plan bent om door te sturen. Deelname is mogelijk tot 1 juni 17:00. Vervolgens gaan wij de acht beste inzendingen op onze website plaatsen en zullen de winnaars de game opsturen!

Veel succes!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek