Prijsvraag: Win Assassin’s Creed: Origins Goodies!

Origin

Assassin’s Creed: Origins is eindelijk verkrijgbaar en omdat alle fans hier erg lang op hebben moeten wachten mogen wij toffe goodies weggeven! Laat de sluipmoordenaar in Egypte even een pauze nemen en doe mee met onze prijsvraag om kans te maken op een tof prijzenpakket.

In Assassin’s Creed: Origins speel je als Bayek en ga je op verkenning uit in de gigantische wereld van Egypte. Nog nooit ben je zo vrij geweest in het verkennen van de open-wereld in Assassin’s Creed dan in Origins. Gelukkig hoef je voor deze prijsvraag zelf geen moord te plegen, want deelnemen is heel eenvoudig.

ACO winactie

Wil jij graag kans maken op een toffe poster, masker, T-shirt en een sleutelhanger zodat je in een Egyptische stijl vanaf de bank je verhaal kunt hervatten in Egypte? Doe dan nu mee door je app hieronder te gebruiken. Je kunt op verschillende manieren meespelen, maar je kans neemt toe als je alle opties benut.

Assassin’s Creed: Origins goodies!

De deelname is mogelijk tot woensdag 8 november. De prijsvraag zal vervolgens automatisch sluiten en de winnaar zal bekend worden gemaakt op deze pagina.

Assassin’s Creed: Origins is nu verkrijgbaar voor Xbox One, Playstation 4 en Windows PC. Heb jij de game in huis?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek