Prijsvraag: Win Blade Runner 2049 goodies!

Vanaf vandaag draait Blade Runner 2049 in de bioscoop. Om dit te vieren gaan wij toffe prijzen weggeven van deze film. Wil je kans maken op deze goodies? Lees dan snel verder!

In BLADE RUNNER 2049 ontdekt een nieuwe blade runner, politieagent K (Ryan Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige blade runner Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt.

blade runner

Wat gaan wij weggeven?

  • 2x Powerbank
  • 2x T-shirt

Hoe doe je mee?

  • Like inthegame.nl op Facebook.
  • Laat in een reactie onder dit bericht achter waarvoor jij deze powerbank goed kan gebruiken.
  • BONUS: deel dit bericht via Facebook.

In totaal zullen er twee personen winnen. Beide winnaars krijgen één powerbank en één t-shirt.

Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot en met donderdag 12 oktober 12:00. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken op de website. Houdt de frontpage dus goed in gaten zodat je de uitslag niet mist. Als je ons volgt op Facebook zie je precies wanneer wij de winnaars bekend maken.

Blade Runner 2049 draait vanaf 5 oktober in de Bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D. Meer informatie over de film vind je hier: http://www.bladerunner2049.nl/

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek