SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Prijsvraag: Win DOOM!

Doom

DOOM is ondertussen al een tijdje bespeelbaar, maar wellicht dat er genoeg fans zijn die de game nog niet in huis hebben, om hier een kleine verandering in te brengen, gaan wij eenmaal DOOM weggeven voor de PC! 

Doom, de pas uitgebrachte shooter van id software vervulde bijna alle verwachtingen van de fans na jaren wachten op een nieuw deel in de serie. Een titel die absoluut niet mag missen in jouw collectie. Met dank aan Kinguin mogen wij DOOM gaan weggeven voor de PC, maar hier moet je wel een aantal dingetjes voor doen..

 • Like intheGame op Facebook.
 • Deel deze prijsvraag op Facebook.
 • Vertel ons in de reacties hieronder waarom jij DOOM moet winnen.

Wees er snel bij, want je kunt tot 31 mei, 12:00 meedoen met deze prijsvraag, vervolgens gaan wij de winnaar bekend maken op de website.

Wat is Kinguin? Kinguin is een internet winkel waar jij games kunt kopen voor een lagere prijs dan dat je gewend bent bij de lokale game boer. Je krijgt binnen een kort tijdsbestek van maximaal een paar minuten een game key in je bibliotheek die je vervolgens kunt verzilveren via Steam, Uplay, Origin, BattleNet of wat voor platform dan ook.

Ben jij klaar voor DOOM? Maak je klaar voor het meest brute en gruwelijke gevecht tegen aliens en misschien wel je vrienden in een multiplayer match. Doe snel mee, en misschien ben jij straks wel de eigenaar van deze geweldige shooter!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Henk Hoekstra

  Ik heb alle Doom spellen gespeeld, begonnen in mijn studententijd. Daarom heb ik erg benieuwd naar de nieuwe versie van Doom!

 • Ilse

  Supergraag voor mijn zoon. Die zou het geweldig vinden .

 • Ties Stevelink

  Als ik deze game niet krijg, ben ik geDOOMED.
  Daarnaast dips ik deze game, want zo werkt dat.

 • NLxDoDge

  Ik ga in de zomervakantie mijn nieuw pc rig maken en de nieuwe doom zou geweldig zijn om de gtx 1080 of ti/titan mee te testen.

 • JKampmeijer

  Om the good old DOOM feeling uit 1993 te herbeleven met deze reboot van de franchise.
  Succes allemaal.

 • Leo Graper

  O O DM van inthegame…: Bijna een kwart eeuw geleden de eerste stappen gezet, grosso MODO ben ik in de MOOD voor deze nieuw variant, hopelijk is mijn karakter net zo bewegelijk als ODOM, mocht ik winnen, dan zeg ik DOMO!…

 • Ivo001

  Ik zou graag DOOM willen winnen. Het is tijd dat ik weer eens een fatsoenlijke old school shooter speel. Ik had wat potjes Closed Beta gespeeld, en dat was erg leuk. Als ik deze game zie brengt dat mij weer terug naar de tijd dat we op de middelbare school potjes Unreal Tournament en Quake 3 speelde 🙂

 • Maikel Frijters

  DOOM blijft voor mij pure nostalgie. Hopelijk lukt het ze ook nog een keer een goede film ervan te maken, want de poging die ze gedaan hebben was niet best.

 • nikkipooh5

  Niks fijner dan na een drukke dag even wat bad guys wegknallen 😀 En dan kun je niks beters vinden dan DOOM. Gelukkig zijn de reviews ook erg goed want ik ben altijd bang dat het tegenvalt. Maar dat is nu zo goed als uitgesloten!

 • Els Timmers

  DOOM blijft toch de moeder aller shooters en ik vind het leuk dat ze terug gegaan zijn naar de basis. Dit kan niet anders dan heel veel plezier opleveren.

 • Cabbitch

  Eindelijk een give away voor de PC, al zou je er bijna een ps4 voor aanschaffen.. (maar ja, die graphics hé ? ) Een hele generatie is opgegroeid met Doom en hopelijk kan ik een volgende generatie ook laten kennismaken met dit awesome spel.

 • Sander de Boer

  Nostalgie en leuk om te spelen

 • Chris Heijboer

  Ik speel DOOM als sinds jongs af aan (vanaf het eerste deel dus), ben dan ook zeer benieuwd naar dit nieuwe deel ^^

 • Jeremy B.

  Na de positieve recensies ben ik gewoon erg benieuwd om de nieuwe DOOM eens te checken. Het is toch al even geleden dat ik nog zo’n type shooter heb gespeeld. En met dit regenachtige weer zou het ook een mooi tijdverdrijf zijn. 🙂

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk