Prijsvraag: Win DOOM!

Doom

DOOM is ondertussen al een tijdje bespeelbaar, maar wellicht dat er genoeg fans zijn die de game nog niet in huis hebben, om hier een kleine verandering in te brengen, gaan wij eenmaal DOOM weggeven voor de PC! 

Doom, de pas uitgebrachte shooter van id software vervulde bijna alle verwachtingen van de fans na jaren wachten op een nieuw deel in de serie. Een titel die absoluut niet mag missen in jouw collectie. Met dank aan Kinguin mogen wij DOOM gaan weggeven voor de PC, maar hier moet je wel een aantal dingetjes voor doen..

  • Like intheGame op Facebook.
  • Deel deze prijsvraag op Facebook.
  • Vertel ons in de reacties hieronder waarom jij DOOM moet winnen.

Wees er snel bij, want je kunt tot 31 mei, 12:00 meedoen met deze prijsvraag, vervolgens gaan wij de winnaar bekend maken op de website.

Wat is Kinguin? Kinguin is een internet winkel waar jij games kunt kopen voor een lagere prijs dan dat je gewend bent bij de lokale game boer. Je krijgt binnen een kort tijdsbestek van maximaal een paar minuten een game key in je bibliotheek die je vervolgens kunt verzilveren via Steam, Uplay, Origin, BattleNet of wat voor platform dan ook.

Ben jij klaar voor DOOM? Maak je klaar voor het meest brute en gruwelijke gevecht tegen aliens en misschien wel je vrienden in een multiplayer match. Doe snel mee, en misschien ben jij straks wel de eigenaar van deze geweldige shooter!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek