Prijsvraag: Win Dutch Comic Con wedstrijd tickets!

Dutch Comic Con

Volgende week is het zo ver, dan is het weer tijd voor Dutch Comic Con. Ga jij ook naar dit evenement toe in de Utrechtse Jaarbeurs? Dan heb ik goed nieuws voor je. Wij gaan namelijk twee wedstrijd tickets weggeven!

Indien je naar Dutch Comic Con gaat zijn er allerlei activiteiten waar jij aan kunt deelnemen. Gamen is één van deze activeiten, maar je kunt ook aan wedstrijden mee doen. Helaas gaat dit niet zomaar. Je hebt daar namelijk tickets voor nodig. Wij hebben er twee om weg te geven. Elk van deze tickets zal je toegang geven tot één van de volgende wedstrijden:

  • Overwatch 6 vs 6 (zaterdag en zondag)
  • DragonBall FighterZ 1 vs 1 (zaterdag en zondag)
  • Tekken 7 1 vs 1 (zaterdag en zondag)
  • Smash 4 1 vs 1 (zaterdag), 2 vs 2 (zondag)
  • FIFA 18 1 vs 1 (zaterdag), 2 vs 2, (zondag)

Indien je wint zal je verschillende prijzen mee naar huis kunnen nemen, afhankelijk van de gekozen game uiteraard. Wil je weten wat je kunt winnen met deze wedstrijden? Klik dat op de gewenste game in deze link.

Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op één van deze twee tickets? Het enige wat je hier voor hoeft te doen is beneden, of via Facebook reageren op dit bericht. Geef antwoord op de volgende vraag:

In welke wedstrijd zou jij graag willen meespelen en waarom?

Deelname aan deze wedstrijd is mogelijk tot en met 28 maart 12:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken in dit bericht! Ben jij aanwezig op Dutch Comic Con? Zo ja, waar kijk jij het meest naar uit?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek