Prijsvraag: Win een goodie pakket van Baby Driver!

baby driver

Baby Driver draait vanaf vandaag in de bioscoop. Dit betekent dat wij weer een mooie prijsvraag zullen opzetten voor deze film. We heven dit maal een mooi pakket weg met een aantal mooie prijzen om in stijl de bioscoopzaal te betreden.

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars ) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey ) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards ) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Baby driver poster

Wat gaan wij weggeven?

  • Baseball jack
  • Oordopjes
  • Zonnebril

Hoe doe je mee?

  • Laat in een reactie achter op dit bericht, of die op Facebook waarom uitgerekend jij dit pakket verdient.
  • Like ons op Facebook!

Baby Driver draait sinds 29 juni in de bioscoop. Meer informatie over de film vind je hier: http://babydriver.nl/.

Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot en met 6 juli 18:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de winnaar bekend maken op de website. Houdt de website en onze sociale kanalen dus goed in de gaten! Volg ons op Facebook om niets te missen.

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek