Prijsvraag: Win een Tranfsormers goodie pakket!

De Prijsvraag van The Mummy ligt alweer achter ons, tijd voor een nieuwe! Ditmaal gaan wij drie goodie pakketten weggeven van de gloednieuwe Transformers film.

In de spectaculaire nieuwe actie-film TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock).

Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons.

Transformers poster

Wat gaan we weggeven?

  • 3x Drinkbeker
  • 3x Reisschaakspel
  • 3x Sleutelhanger

Hoe maak je kans op deze prijzen?

Wat is jouw favoriete Transformer en waarom? Laat dit weten in een reactie onder dit bericht, of het bericht op Facebook.

Meedoen met deze prijsvraag is mogelijk tot vrijdag 30 mei 14:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de drie winnaars bekend maken op de website. Iedere winnaar wint één beker, één schaakspel en één sleutelhanger. Om er voor te zorgen dat je de uitslag niet mist, raden we je aan om de website goed in de gaten te houden en ons te volgen op Facebook!

Transformers: The Last Knight draait sinds 21 juni in de bioscoop, ook in 3D. Wil je meer informatie over de film? Da kun terecht op de officiële website van de film: www.transformers-defilm.nl.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek