Prijsvraag: Win Fallout 4

Fallout 4

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat wij sinds kort een nieuwe sponsor hebben, namelijk: Kinguin! Onderaan dat nieuwsitem had ik misschien al een beetje verklapt dat hij eraan zat te komen, misschien iets later dan gehoopt voor sommigen van jullie, maar hier is die dan eindelijk! 

Fallout 4 speelt zich af in post-apocalyptic Boston in het jaar 2287, 210 jaar na de nucleaire oorlog. Jij als speler komt na 210 jaar de vault uit en gaat jouw zoektocht beginnen in deze nieuwe wereld. De gameplay lijkt sterk op die van Fallout 3 en New Vegas, waarin jij de wereld op je eigen manier kunt verkennen en questen kunt voltooien, dit allemaal zorgt voor een non-lineaire gameplay zodat iedere playthrough geheel anders zal zijn! In dit nieuwe deel zijn er toch heel veel dingen veranderd, maar dat laat ik lekker aan de winnaar over om te onderzoeken!

Met dank aan Kinguin, mogen wij Fallout 4, misschien wel de game van het jaar, gaan weggeven voor de PC, De grote vraag is, hoe kun je deze winnen? Om kans te maken op deze geweldige prijs moet je het volgende doen:

  • Like intheGame op Facebook;
  • Deel deze prijsvraag op Facebook of Twitter;
  • Geef antwoord op de volgende vraag hieronder in de reacties: Wat zou jij doen als jij je eigen Vault (ondergrondse bunker) kon bouwen?

Deelnemen aan deze prijsvraag is mogelijk tot 27 november 12:00. Waarna wij zo snel mogelijk de winnaar bekend zullen maken, Succes!

Wil jij goedkoop games kopen door jouw eigen portemonnee en intheGame te steunen? Gebruik dan deze link om jouw nieuwe game, DLC, code of gametime aan te schaffen voor een prijs die een stuk goedkoper is dan in de winkel! Je komt ook op deze link terecht komen door op het Kinguin logo’tje te klikken op onze frontpage tussen het kopje “Sponsors & Partners”.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek