Prijsvraag: Win Flatliners hoodies!

flatliners

Flatliners draait nu in de bioscoop en om dat te vieren gaan we weer mooie prijzen weggeven! Dit maal gaan we vier hoodies weggeven van Flatliners. Deelnemen aan de prijsvraag is heel eenvoudig. Lees snel verder!

In FLATLINERS ondernemen vijf studenten geneeskunde een gevaarlijk experiment. Ze willen ontdekken wat er gebeurt nadat je dood gaat en besluiten voor korte tijd hun hart stop te zetten. Hierdoor beleven ze een bijna-doodervaring.  Naarmate ze tijdens de experimenten steeds meer risico’s nemen, begint het oversteken naar de andere kant gevaarlijke paranormale gevolgen te hebben.

flatliners

Wat gaan we weggeven?

  • 4x hoodie

Flatliners hoodie

Je kunt meedoen door simpelweg onderstaande app te gebruiken. Er zijn verschillende manieren waarop je mee kunt doen, hoe meer je er van doet, des te meer kans je maakt om te winnen! Deelname is mogelijk tot en met vrijdag 17 november 14:00. De Prijsvraag zal vanzelf sluiten en de winnaars worden kort daarna bekend gemaakt. Deelname alleen mogelijk voor inwoners van Nederland en België.

Flatliners hoodies

Flatliners draait nu in de bioscoop!

Meer informatie over Flatliners? Bezoek dan de officiële website: http://www.flatlinersfilm.nl/

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek